iPon Hírek

MOBA stílusú Total War játék készül

Dátum | 2013. 03. 29.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mielőtt még megijednétek, a Total War: Arena, egy spin-off lesz csak, a Creative Assembly sorozata megy tovább a maga útján. Ebben az ingyenesen játszható próbálkozásban a történelem legnagyobb vezetőinek cipőjébe léphettek, hogy óriási haderőket ütköztessetek masszív, csapatalapú csatákban.

Az Arena teljes egészében online, keveri az RTS és MOBA játékelemeket. A fejlesztés a Creative Assembly brit főhadiszállásán megy, a célplatform valószínűleg a PC lesz. A zárt bétára már jelentkezhettek is, ha felkeltődött az érdeklődésetek. A MOBA játék bejelentése egyébként egyáltalán nem meglepő, a stúdió korábban azt nyilatkozta, hogy szeretnének több féle dologgal kísérletezni. Volt már iOS és Android projektjük (Total War: Battles), amik egészen jól sikerültek, úgyhogy bízhatunk benne, hogy az Arenával is jó munkát végeznek majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Szkifi
2013.03.29. 12:42
"masszív, csapatalapú csatákban"
Kérhetnék ehhez fordítást?
Vannak nem csata csaták is?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szkifi
2013.03.29. 12:43
Nem szóltam. Elnézést.

Ezek egyébként ilyen "ingyenes" P2W játékok, vagy tényleg élvezhetőek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. audio_assa...
2013.03.29. 13:17
League of Legends-ben semmiféle előnyöd nem származik abból, hogy pénzt áldozol rá, maximum megkönnyítheted a dolgodat (ip, xp boost) mivel megpróbál hasonló szintű játékosokkal összehozni a lobby, és attól, hogy 1 hét alatt megvan a maximális szint még nem fogod jobban ismerni a játékot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. triplexrat...
2013.04.02. 15:14
Teljesen fölösleges, már ígyis telített a piac.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!