iPon Hírek

Modderek javították meg az Aliens: Colonial Marinest

Dátum | 2016. 04. 04.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Az Aliens: Colonial Marines talán a játékipar egyik legnagyobb átverése volt. Egy játék, ami sokat ígért, és egy félrevezető kampányt követően végül akkora csalódás lett, hogy az leírhatatlan, de azért mindenkinek volt pár keresetlen szava róla. Jó hír azonban, hogy a rajongók nem adják fel. Egy modder közösség már rengeteg ideje dolgozik az ACM Overhaul nevű modon, amit végül most adtak ki (habár továbbra is aktív fejlesztés alatt áll). Ez nem kevesebbet tűz ki célul, mint hogy felújítsa az egész játékot, legyen szó grafikáról, vagy játékmenetről. Megjelenésekor az Aliens: Colonial Marines egyik legröhejesebb része a mesterséges intelligencia volt. Az ACM Overhaul ezt teljesen átalakítja: több, mint ezerszeresére húzták a mesterséges intelligencia döntési gyakoriságát, így az idegenek sokkal jobban tudnak alkalmazkodni a szituációkhoz, ráadásul gyorsabbá és agilisebbé váltak, a fizikájuk realisztikusabb lett. Ezt kompenzálandó kevesebb életük van, de fejlövésekre lesz szükségünk ahhoz, hogy gyorsan eltegyük őket láb alól. Az ACM Overhaul megváltoztatja az emberi karakterek mesterséges intelligenciáját is, felújítja az animációkat, a shadereket, a részecske-effekteket és a fényeket. Ráadásul a hullák, a testrészek, és a vér most már korlátlan ideig megmarad a játék világában, nem tűnnek el néhány másodperc után.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. gtas
2016.04.04. 13:34
Wow, még mindig van igény erre a játékra? Mert már rég kiment a köztudatból állítom. Azért respect a készítőknek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Worlon
2016.04.04. 15:52
Hát ez még így is egy nagy rakás trágyának tűnik...
Milyen lehetett az eredeti?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. VikMorroHu... Worlo...
2016.04.04. 17:02
Pont ezen gondolkodtam én is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Samanoske
2016.04.04. 17:58
Nem volt ez rossz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. predike07
2016.04.04. 20:12
Voltak benne hibák bőven,nem volt toppon a grafika de az alien hangulatot egy az egyben visszaadta.Főleg mikor a filmből ismert helyszínek köszöntek vissza.
Minden perce jó volt a játéknak és a kiegészítő jól szőtte bele a történetét az eredeti filmbe.
Ez a játék tarolhatott volna ha jó kezekben van és jobban odafigyelnek rá.Viszont így az ellenkezője valósult meg sajnos.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kullo1
2016.04.04. 21:06
Majd ha befejezik,és 3-4 klikkelésből megoldható a mod installálása akkor felteszem ,mert egyenlőre egy rémálom "meg" moddolni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. noir66
2016.04.08. 14:20
Mag az eredeti történet egy vicc kategória volt, a grafika meg egy igazi átverés. Hogy valaki foglalkozik ennek moddolásával az kész csoda. Hiába vettem meg, szerintem nem viszem végig újra ezzel a moddal sem. Az Alienektől kevésbé parázok, mint attól, hogy milyen faszságok vannak benne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!