iPon Hírek

Modern Warfare 2 DLC megjelenési dátum

Dátum | 2010. 05. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Activision bejelentette, hogy a második MW2 letölthető tartalom, a Resurgence Pack június 3-án kerül fel az XBLA-ra. Az előzőhöz (Stimulus Package) hasonlóan ebben is 5 új multiplayer pálya lesz, 3 új és 2 remake.

A pályák címei Vacant, Strike, Carnival, Trailer Park és Fuel. Értelemszerűen az utolsó kettő a COD 4-ből átültetett régi pálya, bizonyára nektek is ismerősen cseng a két cím. Persze mindkettőnek kicsit más az atmoszférája, részletesebb a grafikája és talán a gameplayen is változtatnak majd egy picit. Lássuk inkább az újakat:

Carnival
A helyszín egy elhagyott vidámpark, aminek kellékein és pályaelemein már november óta dolgoznak a fiúk. Méretre elég nagynak mondható, "a kiterjedésénél már csak az atmoszférája hatalmasabb" - fogalmazott Robert Bowling. Lesz benne jó pár érdekes zóna, így a hullámvasút, a "holnap világa", a kastély, a funhouse és a dodgem. Ha felkapaszkodtok a funhouse vagy a hullámvasút tetejére helyzeti előnyt tudtok magatoknak kovácsolni belőle.

Trailer Park
Egy régi, zsúfolt amerikai lakókocsi park, szűk utakkal a mobil otthonok között. Egy valóságos kis labirintus, számos útrövidítéssel, és sok üres kocsival, amiket elfoglalhatunk.

Fuel
Ez már egy tágasabb darab, egy olajfinomítónál. "Egy újabb mesterlövész paradicsom" - jelentette ki nagy sóhajjal Bowling, akinek nem erőssége a sniperezés. A térképnek két fő szekciója van, az egyik a szivattyú és környéke, a másik pedig a lezárt raktér, amelyben számos iroda van.

Az új pakkot két dupla-XP hétvégével ünneplik meg, melyek közrefogják a megjelenés dátumát. Az egyik május 28-ával kezdődő, a másik a június 4-ével kezdődő hétvége. Az ár nem okoz meglepetést, mivel a Resurgence hajszálra ugyanazt nyújtja mint a Stimulus, ez is 1200 MS pont avagy 14,4 EUR lesz.

Akiben felmerült a kérdés, hogy mi a helyzet a többi platformmal, azt ismét emlékeztetjük, hogy a Microsoft az első két DLC-hez 30 napos Xbox 360 exkluzivitást vásárolt még a játék megjelenése előtt, így a többi platformon 1 hónapot késik a Resurgence is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. axe
2010.05.14. 14:33
Szgyenek ezek, még a szarból is a pénzt akarnak csinálni. Nem elég hogy első hónapban mindenféle eladási csúcsot állítottak fel, meg még jó pár ideig, neeeem még a DLC-ért is pénzt akarnak. Megyek vissza CoD2-zni meg battlefieldezni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. doktorovic...
2010.05.19. 11:12
ahogy mondod.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!