iPon Hírek

Modernizálja strapatelefonját a Sony

Dátum | 2012. 05. 16.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A japán készülékgyártó következő nagy dobása egy olyan okostelefon lehet, amely nem csak a belbecs tekintetében lesz izmos, hanem a külső behatásokkal szemben is tökéletesen ellenáll. A Lotus fantázianévre hallgató modell az Xperia termékcsalád Active nevű tagját válthatja majd fel.

Az új strapamobil specifikációja a Sony weboldaláról szivárgott ki, így szinte hivatalosnak tekinthető. Az ST27-es modellszámú eszközből az elődnek számító ST17-hez hasonlóan két különböző hálózati képességgel rendelkező variáns készül majd. Az ST27i a nemzetközi piacokat hódíthatja majd meg, az ST27a pedig az Egyesült Államokbeli AT&T szolgáltató színeiben tűnik majd fel. Ezek egyaránt 3G-s adatátviteli kapcsolatra lesznek képes, így komoly különbség nem lesz a két verzió között, mindössze a működési frekvenciák terén találunk eltérést.

Xperia active, a jelenlegi strapás Sony
Az újdonság szinte minden téren az Active fölé kerekedik majd. A képernyő felbontása HVGA-ról (320 x 480) FWVGA-ra (854 x 480) növekszik, és 3 colnál nagyobb lesz, de hogy pontosan mennyivel, azt még nem tudni. A Qualcomm MSM8255 lapkakészletet egy ST-Ericsson NovaThor U8500 váltja majd. Ebben már két, 1 GHz-es órajelen üzemelő Cortex-A9 mag, valamint egy Mali-400 MP1 grafikus processzor kapott helyet. A rendszermemória mérete viszont sajnálatos módon érintetlen marad majd, így ebben is 512 MB RAM-ot találunk. A felhasználói profilok szerint még az előző generációs mobiltelefonokra optimalizált Android rendszer fut az ST27-en, de remélhetőleg a megjelenésig ez még változik, és az Ice Cream Sandwich-csel leváltják az Android 2.3-at.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. djelf
2012.05.16. 12:21
Örülnék ha valami értelmeset barkácsolnának össze az utód képében. (:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. arn
2012.05.16. 12:27
csak a sornyitot hagyjak le rola... mert nagyon erdekelne. bringas gpsnek is franko lenne, mert tamogatja az ant szenzorokat, lehet melleje cadence szenzort is rakni, nem csak pulzusmerot. a korabbiban is volt altimeter es homero is. swel megtamogatva tenyleg turakutyukent lehet hasznalni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. djelf
2012.05.31. 16:24
Na megjöttek az utódok: [LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!