iPon Hírek

Molyneux bétatesztereket keres

Dátum | 2012. 09. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Korábban már beszámoltunk Peter Molyneux új, kísérleti játéksorozatáról, amelynek első része egy kocka körül bonyolódik, melyet a felhasználóknak kell lebontani, hogy kiderüljön, mit is rejt a belseje. Molyneux stúdiója, a 22Cans most bétatesztereket keres a sorozat első darabjához, amely eredetileg a Curiosity (Kíváncsiság) címet viselte, aztán kiegészítették a What's inside the Cube (Mi van a kockában?) alcímmel is. A játék megjelenése eredetileg augusztusra volt tervezve, de későbbre halasztották. Most, hogy a közösségi kísérletként is felfogható játék megjelenésének dátuma megint közeleg, a vállalkozó kedvűeknek lehetősége nyílt a fejlesztők Facebook oldalán regisztrálni.


A teszteléshez iPhone vagy iPad szükséges, és nevünk, email címünk, lakóhelyünk és tesztgépünk adatain kívül azt is meg kell indokolnunk, miért szeretnénk részt venni a tesztelésben, amely kb. egy órát fog igénybe venni a hét valamelyik napján egy meghatározott időben. Molyneux és csapata szeretnék, ha első kíséretükről olyan visszajelzéseket kapnának, amelyekben mindenki őszintén mondja el véleményét és rámutatnának a teljesen egyedi élményt kínáló darab hibáira is.

Kapcsolódó cikkeink:

Peter Molyneux új játéka: Curiosity
Curiosity - lenyúlás, vagy okos kísérlet?
Semmi sem történik!

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. vivanto
2012.09.11. 14:49
Erről az egész hepajról csak ennyi jut eszembe: "artistic integrity", ami kifejezés mostanában szinonímia értékű a fail-el.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2012.09.11. 17:01
Nekem meg még mindig az jár a fejemben, hogy vajon ki lesz az első, aki feltöri a rendszert és közzéteszi a "kockában" lévő tartalmat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!