iPon Hírek

Monkey Island 2 remake infók

Dátum | 2010. 06. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A hamarosan érkező felújított Monkey Island 2-ben végre irányítható lesz Guybrush az analóg karral is, a háromszintű hint (tipp) rendszer az L1-re került, ez annyit tesz, hogy felvillantja a képernyőn levő tárgyakat, amelyekkel lehet valamit kezdeni. Az R2 lenyomására feljön egy sugár alakú menü, ami csak azokat az akciókat sorakoztatja fel, amik a legjobban passzolnak az aktuális objektumra, nem pedig az összeset.

Az eddigiek persze a konzol változatokra vonatkoznak, de vannak még itt érdekességek, amik mindenkit érintenek. A Monkey Island 2: Special Edition-ben választhatunk a régi és az új szinkronok közt, vagy ha úgy tetszik úgy ahogy van ki is kapcsolhatjuk azt. A kaland egyes pontjainál végighallgathatjuk Tim Schafer, Ron Gilbert és Dave Grossman audiókommentárját, a játék végigvitele során pedig számos concept artot is kilockolhatunk.

A Monkey Island 2: Specilal Edition július 7-én érkezik Mac-re, PC-re, PSN-re és XBLA-ra. Az iPhone és iPad verziók nyár végére várhatók. Az első rész remake-je 800 MS pontért megy az XBLA-n.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Jericho300
2010.06.23. 22:01
Ez vmi hatalmas
Nem ismertem az eredetit de szépen újraalkották vagy mit csináltak vele
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Silentsoul
2010.06.24. 04:02
Nagyok kiraly, varom mar
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!