iPon Hírek

Monumentális kibermegalit a CyberPower-től

Dátum | 2008. 10. 07.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Igazi remekművel állt elő a cég, Gamer Xtreme X1 néven - egy olyan gépet, amire elég csak egy pillantást vetni, és máris nem csak azt tudja teljesen biztosan az ember, hogy ebben aztán van erő, de egyben már-már egyes sci-fi filmekre is asszociálhat róla.


Bár a cég gyakorlatiag teljesen nyitott az egyéni igények, és bármilyen személyre szabási kívánság előtt, már maga az alapkonfiguráció is olyan, amit már tényleg nehéz fokozni: Core 2 Extreme processzor 4GHz-ig felpörgetve (1600FSB, 12MB L2 gyorsítótár) EVGA nForce 790i SLI alaplappal (ami rögtön biztosítja a 7.1 csatornás audio kimenetet is).

Grafikai téren mi más is kerülhetett volna bele, mint két 1GB-os NVIDIA GeForce GTX 280 PCIe x16, memóriából pedig nyilván nem is lehetett volna 4GB (két csatornás Corsair DDR3 PC 1333) alá adni. Érdekesen oldották meg az adattárolást is: tényleges és szó szerinti tárolásra két, egyenként 500GB-os, SATA-II-es darab áll rendelkezésre (7200RPM, 16MB gyorsítótár, RAID-0-ba kötve), gyors műveletekre pedig két 64GB-os, 2,5-es SATA Gaming MLC SSD, szintén RAID-0-ban.

Mindezt a technikát egy NZXT Khaos toronyba pakolták, két 1000W-os tápegységgel, valamint egy LG Blu-Ray/HD-DVD meghajtóval együtt. A gép alapára $4939, a választható opciók listája pedig erősen tart a végtelen felé.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások