iPon Hírek

Morphopolis trailer érkezett

Dátum | 2013. 08. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Morhopolis egy kész vizuális orgazmus point-and-click kalandjátékba oltva. A Micro Macro alkotása mostantól előrendelhető, amiért cserébe hozzáférhettek a játék alfatesztjéhez. A fejlesztők bíznak benne, hogy elég szavazatot kapnak Steam Greenlighton... A Morphopolisban egy levéltetű lárvájának szerepébe bújhatunk, aki elveszett társa után kutat az absztrakt módon ábrázolt természet lágy ölén. Dan Walters, a Micro Macro alapítója elmondta, hogy a játék az utazásról szól, a narratívát pedig a környezetből meríti. Folyamatosan "alakul át a világ", ahogy hősünk növekedésével megváltozik a felfogása a méretről, mechanikáról és a környezet többi lakójáról. Ezeket az alapvetéseket még az építész iskolában tanították nekik, de úgy érezték, hogy mindezt sokkal könnyebb megtanulni egy ilyen játékosan illusztrált világon keresztül. A Morphopolis 2013 negyedik negyedévére van ütemezve PC-re, Linuxra, Androidra, iOS-re, Windows Phone 8-ra, Blackberryre és Kindle Fire-re. Itt jelentkezhettek az alfára, illetve rendelhetitek elő a játékot. 20 dollárért már bevethetitek magatokat természetbe (alfa kulcs), a nevetek pedig felkerül a támogatók listájára. Kaptok belépőt a fórumra is, ahol javaslatokat tehettek a játék dizájnjával kapcsolatban. Amennyiben megelégszetek pusztán a játékkal, azt már feleennyiért is megkaphatjátok előrendelésben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. gombabacsi
2013.08.11. 17:22
ez nem abszrakt... vagy már minden annak számít ami nem fotoreal?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. lackoo1111
2013.08.11. 21:49
Jövő héten fogom kisorsolni az az öt szerencsés nyertest , aki kap egy előfizetői példányt a játékból . ( alfa verzíó )

Ha részt szeretnétek venni , akkor csatlakozzatok a Steam csoportomhoz.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. YellowFlas...
2013.08.11. 23:10
"A Morphopolisban egy levéltetű lárvájának szerepébe bújhatunk, aki elveszett társa után kutat az absztrakt módon ábrázolt természet lágy ölén."
De jó...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Lazahunter
2013.08.12. 13:48
gombabacsi - 2013-08-11 17:22:58

Nem attól abszrakt, hogy nem fotoreal, hanem attól, hogy olyan módon ábrázolja a természetet, ami 'nem valós', kitalált ... azaz a valóságban nem ilyenek az erdők, növényzetek, és ezek ábrázolása, stb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Morte
2013.08.12. 14:16
Sokminden voltam már játékokban, még csótány is, de levéltetű lárva még nem. Izgalmasnak ígérkezik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!