iPon Hírek

Mortal Kombat 9: Brutális és beteg

Dátum | 2009. 06. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Ed Boon, a Mortal Kombat verekedős játékok egyik alkotója "bájos" dolgokat árult el a Twitterén a széria kilencedik installációjáról. Elmondása szerint az új rész "beteges" lesz, és nem véletlenül kap M besorolást (M=Mature=Felnőtteknek).

"Az emberek M besorolású MK-t akarnak... a francba is, mi megadjuk nekik" - mondta Boon a követőinek a Twitteren, miután felfedte az MK9-et. A játékot már javában fejlesztik, és ha minden igaz, kihasználja majd a mozgásérzékelők adta lehetőségeket is.

"A speciális mozdulatok mozgásérzékelővel való elkapása és a fatality-k... elég betegek lesznek." Boon kifejezte aggodalmát az iránt, hogy talán most túl messzire mennek, de szerintünk manapság ez már elég elképzelhetetlen. Nincs olyan, hogy túl messzire, amikor már a horror játékok készítői is vért izzadnak, hogy legalább egyszer igazán meg tudják ijeszteni az ilyenhez már túlságosan is hozzászokott játékosokat.


Boon még hozzátette azt is, hogy egy olyan licenszelés mint a legutóbbi MK vs. DC Universe nem fog még egyszer előfordulni. "Az MK9-ben nem lesznek szuperhősök" - szögezte le. Ez egy nosztalgikus játék lesz a széria rajongóinak. A platformokról és a kiadás megközelítő dátumáról egyelőre még nem esett szó.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. csigabigaf
2009.06.22. 19:14
VISSZA A HIRHEZ

Micsoda újitás!
Vér a mortal kombatban!
Ha 10 éves lennék akkor ez aztán tűzbe hozna, pont ahogy az megtörtént amikor tényleg tíz éves voltam és kijött a mortal kombat.
Fejlődés az van....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Colos1988
2009.06.22. 19:19
Én annak örülnék ha végre jönne PC-re is nem csak konzolra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Phantomstr...
2009.06.22. 19:41
Már annak is nagyon örülnék, ha a 4-et adnák ki jobb hangokkal, és felturbózott garfikával.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. pazsoo
2009.06.22. 19:51
najó, egy pc verziónak mégjobban örülnék, de úgy gondolom ez inkább csak egy álom. nem elég nagy a piac, ez van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. homeware
2009.06.22. 23:03
A négyet? Az a leg-abb játék az egész szériában, ocsmány grafikával és halálosan lebutított kombó rendszerrel. Hasonlítson csak az UMK3-ra... Az lenne az igazi mortal kombat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. danikollar
2009.06.23. 11:28
A klasszikusokból a Trilogy volt a legjobb, mert abban minden addigi karakter bene volt. Én játszottam az összes létező MK-val és ugyan jók voltak az új részek, de egyik sem adta vissza azt a hangulatot, amit a régiek. Mondjuk a legutóbbiban (MK vs. DC) legalább az irányítás olyan volt, mint a régiekben, s ez dícséretes, mert a többi "új" Mortalnak shit volt az irányítása szerintem, hiába volt szép a grafikájuk, a játékélmény a régiekhez képest nulla volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!