iPon Hírek

Mortal Kombat online regisztrációs kóddal?

Dátum | 2011. 03. 31.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Meg nem erősített hírek szerint az április végén megjelenő Mortal Kombat olyan egyszer felhasználható regisztrációs kódot tartalmaz majd, amely az online játékmódok elérését teszi lehetővé. Azok a játékosok, akik nem rendelkeznek kóddal (pl. mert használtan vették a játékot), két napig ingyenesen kipróbálhatják az online módokat, utána pedig az Xbox LIVE-on 800 Microsoft pontért, Playstation Networkön 9.99 dollárért juthatnak hozzájuk.

Ha a hír igaz, akkor lehetséges, hogy a Warner Brothers Interactive Entertainment más játékai, a Batman Arkham City és a F.E.A.R. 3 is követni fogják a Mortal Kombat példáját.

Az online regisztrációs kód egyébként nem ismeretlen a játékok birodalmában, az EA Sports már él vele egy ideje, ott Online Pass-nak hívják, és a Project 10 dollar egy változatának számít. Az EA ilyen kódot használ az offline játékai mellé is, ott plusz tartalmakat lehet elérni vele a multiplayer opció helyett (pl. Mass Effect 2 és DAO).

A kiadók célja a rendszerrel a használt játék kereskedelem miatt elmaradt haszon pótlása.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

14. shaddam
2011.04.01. 07:22
Ez esetben angliából rendelem, úgy is olcsóbban jövök ki.A sub zero trailer meg über.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Phantomstr...
2011.04.01. 10:52
Nem igazán értem mi bajuk a használt szoftver kereskedelemmel. Még mindig jobb, mintha letöltenék, így legalább jó esélyjel nagyobb lesz a forgalma a DLC-knek, ami a kiadónak megint csak pénz. Ha valaki nem engedheti meg magának az új játékokat, akkor sem fogja azokat vásárolni, ha elérik a használt szoftver kereskedelem teljes megszűnését, elvégre a videójáték nem olyan alapvető dolog, mint az étel, a ruha vagy a rezsi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Magrathea
2011.04.01. 11:40
Van egy jelentős réteg, aki úgy vesz használt szoftvert, hogy igazából megengedhetné magának a bontatlant is, csak nincs mi ösztönözze, hogy azt válassza. A használt olcsóbb és ugyanazt tudja. Tudta. Az online kódot én már kicsit erősnek érzem, de a pozitív ösztönzés, az extra tartalmak, gondolok itt például a BioWare játékokra: Cerberus Network (ME), Black Emporium (DA) ezek abszolút elfogadhatóak és jók. A fent említettek nélkül is simán teljes értékű az élmény, aki tényleg nem engedheti meg magának az eredetit, nem veszít túl sokat. Az online pass már erősebb kényszer.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Azbizony
2011.04.01. 12:05
Sub Zero a legjobb Egyszer legyen sok pénzem tuti veszek egy PS3 at meg ezt a játékot. Mert PS3 ra benne van Kratos is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. djtroi
2011.04.01. 14:00
Teljesen igazatok van szerintem.
Én azt nem értem, hogy ha már egyszer megvette 1ember és más használja akkor meg mivan? Nekik akkoris meglesz a nyereségük....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. patrik2991
2011.04.01. 14:04
De úgy csak 1x-es a profit, ha mind2-nek meg kell vennie... 2x
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Phantomstr...
2011.04.01. 15:44
Szerintem az volna a megoldás, ha feleennyiért adnák a játékokat, de csak Xbox Live-on, PSN-en, és mondjuk Steam-en lehetne hozzáférni. Ezzel megszűnne a használt szoftver kereskedelem, amire a felezett árak miatt szükség sem lenne, és majdhogynem lehetetlenné válna a warez. Mára már úgy is minden játékosnak gyors internet kapcsolata van. Megoldódnának az ipar és a játékosok gondjai is. A kipróbálási lehetőséget pedig meg lehetne oldani egy normális trial verzióval, kötelezve a kiadókat ennek az elkészítésére.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Enno
2011.04.01. 19:56
Én mindig Subbal toltam milyen kis kedves hogy pont ezt a trailert teszik be ide is , muszáj lesz már PS3at is venni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kiskoller
2011.04.02. 19:30
Azért elég szopás lenne minden winreinstall után újra letölteni Steamről a játékokat... Megveszed mondjuk a Crysis 1-et, egész napa azzal játszol, majd lerakod, 2 év múlva újra elővennéd és kezdheted a hülye letöltést... Thx, but no thanks. Én mindig retail verziót veszek ha játékot veszek, budget áron. Addig mindig kivárom a vételt amíg nem esik 5000 forint alá a játék (2 év ált.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. pycur
2011.04.02. 20:18
Érdekes dolog hogy egy idő után tudják olcsóbban is a polcokra tenni, ilyenkor nem fognak éhenhalni? Csak addig drága amíg új, de akkor nagyon...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Phantomstr...
2011.04.02. 22:25
kiskoller
Szerintem nem nagy érvágás a letöltés. A telepítés tényleg rövidebb, mint leszedni, de például az én netem durván két óra alatt végezni tud egy 9GB-os állománnyal, és azért ez már bőven átlagos. Egy izmosabb 30-50Mb/s-es, ami nagyobb városokban olcsón (relative) elérhető, még ennyi sincs. A sebességveszteségért cserébe viszont nem sérül meg, nem vész el a lemez, nem foglal helyet sehol. Én is szeretem a dobozos verziókat, de már kezd eljárni felettük az idő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Sturmtiger
2011.04.03. 23:50
Phantomstranger Az EA erre kitalált egy okosságot, és szerintem teljesen jó ötlet. Megveszed a Retail verzót, szép dobozzal stb. és után az EA Download Managernek beadod a játékod szériaszámát, a füzetedről. Innentől csak belép ebbe a progiba és már szedheted is le a játékot egy EA szerverről. Teljesen jó ötlet, és ha megkarcolódik, vagy megsemmisül a lemezed akkor sem kell megvenned megint. (mondjuk engem szíven ütött, hogy a BF1942 WW2 Anthology-m kódjait már nem fogadja el, pedig pont azokat őrizném meg az utókornak )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Phantomstr...
2011.04.04. 18:02
Ilyen tényleg, van? Erről nem hallottam. Állítólag a Steam is tud ilyet, de még sosem próbáltam ki. Ennek utána nézek, mert van egy döglött lemezes EA játékom, amit így nem kellene újra megvennem, vagy visszaküldenem cserére
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sturmtiger
2011.04.04. 22:27
A Crysis 2 alapból telepíti ezt az app-ot én is onnan ismerem. De hasznos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!