iPon Hírek

MotorStorm: Nem jelent előnyt a 3D!

Dátum | 2010. 10. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A fejlesztők biztosítottak minket, hogy nem hoz majd minket igazságtalanul hátrányos helyzetbe a 3DTV hiánya. Még júliusban Mick Hocking (Sony) egészen másként nyilatkozott a két nagy PS3 exkluzív versenyzős játék - a Gran Turismo 5 és a MotorStorm 3 - 3D lehetőségeiről.

Hocking még azt nyilatkozta, hogy jelentős előnnyel jár a 3D, jobban be tudjuk majd lőni a féktávokat, a sebességet is könnyebben meg tudjuk becsülni és jobban megtaláljuk majd az úton az ideális íveket is. Ennek oka az igazi mélységérzet, amit a 3D nyújt nekünk. Egyszerűen több visszacsatolást kapunk általa.

Ezzel szemben a játék direktora, Matt Southern azzal nyugtatott minket, hogy majdhogynem semmiféle előnye nincs a 3D tábornak, bár az igaz, hogy egy kicsit intuitívabb élményt nyújt azzal játszani. Nyílván valamilyen szinten előnyt jelent ha valakinek nagyképernyős tévéje vagy éppen 3D szettje, de ez közel sem jelenti majd azt, hogy az élmezőnybe csak ilyen játékosoknak van esélyük bejutni. Inkább csak annyiról van szó, hogy jobban leesik majd az álluk a látványtól.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. maxpapa
2010.10.05. 11:26
Úgy el vannak szállva a 3D -vel, mintha minden második vagy harmadik háztartásban lenne egy 600-700e forintos 3D -s tévé.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. XtreemX
2010.10.05. 11:30
Jó ez,kell a 3D. Még 2-3 év mondjuk mire veszek 3D-s tv-t... nembaj addig is kiforr a technológia és a PS4-el már nagyon állat lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hsim
2010.10.05. 14:09
xtreemx:

Nyugodj meg, a 3D már a ps3-al is nagyon patent, próbáltam a Motorstorm-ot, és az állam leesett annyira nagy flash volt. A technológia már most teljesen rendben van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!