iPon Hírek

MotorStorm RC és Unit 13 PS Vitára

Dátum | 2011. 11. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A MotorStorm címében az RC (Remote Car) nem az ellenség félrevezetésére termett, tényleg távirányítós mini autókat kell majd vezetnünk benne. Jó hír, hogy a fejlesztője a "nagy" szériát is készítő Evolution Studios, akik eddig még nem okoztak nekünk csalódást.

A távirányítós autók tökéletesen passzolnak majd a hordozható készülékhez, de jó hír, hogy az RC megjelenik PS3-ra is, letölthető formában. Az alapjátékban 24 kaszni lesz, meg egy csomó közösségi funkció. Későbbi letölthető tartalmakkal majd jönnek még kisautók és új pályák is. Utóbbiak a trailer alapján passzolnak a MotorStorm világába, bár a kiskocsikhoz mi egy kicsit szkeptikusan állunk. További részletekért ajánljuk figyelmetekbe a PS Blogot!
 


A Unit 13 fejlesztője nem más, mint a Socom és MAG játékokért felelős Zipper Interactive. A környezet a mai korunkban van elhelyezve, terroristákat, diktátorokat, hadurakat és drogbárókat kell majd megállítanunk benne... várjatok, nem hagytam ki senkit? Terrorista... pipa... drogbáró... check. Ja, a helyszínek a Szomáli-félsziget, az Arab-félsziget és Dél-Ázsia.

Hat különböző kaszt közül választhattok majd, ezek a Beszivárgó (Infiltrator), Mesterlövész (Sniper), Katona (Soldier), Technikus (Technician), Elővéd (Point Man) és Támogató (Support).

A játékot pont úgy tervezték, hogy apróbb részekben lehessen játszani (utazás közben), így bármikor beugorhattok néhány percre, nem kell egy "monumentális" sztorit ilyen megszakításokkal játszani, ezt a műfajt nem érezték megfelelőnek a platformhoz. Screenshotok és infók a PS Blogon.
 


Jó hír, hogy mindkét játék kész lesz a nyugati Vita startra, így február 22-én bármelyik lehet majd az első szoftver, amit az új gépen elindítotok!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Sturmtiger
2011.11.23. 18:18
Ez a Motorstorm RC nekem Re-Volt újraértelmezésnek tűnik, de azt imádtam szóval jöhet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HUFEUR
2011.11.23. 18:35
A nagy Motorstorm-ok sosem tetszettek annyira, ez az RC-s trailer alapján bejön.
Kivéve, ha ugyanaz lesz, mint a nagy Motorstorm csak más autókkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. XtreemX
2011.11.23. 19:06
Kiraly a Motorstorm
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!