iPon Hírek

Mozgásban a Metro: Last Light, nem készül Wii U-verzió

Dátum | 2012. 05. 30.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

"Meg szeretnénk ijeszteni a játékosokat, el szeretnénk bizonytalanítani őket, és fel szeretnénk őrölni az idegeiket. Azt szeretnénk, ha a játékos fenyegetve érezné magát, egyedül lenne, és sebezhetőnek tűnne, hogy sose tudja, mi vár rá a sarkon túl, és vajon fel van-e készülve arra, hogy megküzdjön vele." - nyilatkozta Huw Beynon a THQ-tól. Elmondása szerint mindig azt szeretnék éreztetni a játékossal, hogy sérülékeny, és ezért a bizonytalan érzésért cserébe az sem gond, hogy a Metro: Last Light egyébként nagyrészt lineáris lesz. Beynon szerint ugyanis csak így tudják elérni, hogy a sztori folyamatosan a megfelelő mederben haladjon, és olyan események történjenek, amik garantáltan a frászt hozzák ránk. Ettől függetlenül hozzátette: lesznek olyan részek, amiket lehet, és érdemes is felderíteni.

Mark Madsen ugyanakkor elmondta, a játék egyelőre nem készül Wii U-ra, annak ellenére sem, hogy a tavalyi E3-on felbukkant a többi Wii U-s cím listájában. A fejlesztők egyelőre arra szeretnének koncentrálni, amit ismernek, vagyis a PC-s, PS3-as és Xbox 360-as verzióra, így, ha később úgy is döntenek, hogy mégis lesz Wii U-s változat, az biztos nem a másik hárommal egyszerre jelenik majd meg.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Heroes27
2012.05.30. 19:09
áá gyerekek ez brutális lesz. Csak még minimum fél évet várni kell rá, de az nagyon minimum. Ilyenek hogy törli a maszkot? Mondjuk ahogy nézem, a grafika szinte ugyanaz, mint a 2033, csak csiszoltabb, színekben "élethűbb".
Tehát jövőre olyan fps-ek jönnek, mint a Crysis3, Metro last Light, Battlefield Bad Company 3, na meg az új Cod, ami engem rohadtul nem érint.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MaximumGam...
2012.05.30. 23:32
Xbox360 os videó !! nem kell félni szebb lesz PC-re
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. magerg
2012.05.31. 08:58
Ezek a kísértetes flashbackek valamiért a Cryostatisra emlékezetnek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Balleno
2012.05.31. 22:36
12 perces full HD-s gameplay: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mcdiGbVQiqM
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!