iPon Hírek

MP mód a Mass Effect 3-ban?

Dátum | 2010. 06. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA nemrég feldobott egy álláshirdetést, melyben "multiplayer programozót keresnek a Mass Effect franchise-hoz" a BioWare Montreal stúdiónak. A hirdetést az EA "újoncozója" Jeff Goldstein adta fel, a Cinemablend pedig rögtön ki is szúrta. A montreali stúdió a legfrissebb BioWare csapat, a hirdetésben ki is emelik, hogy mindent meg akarnak tenni, hogy ők is megbecsült, teljes jogú "családtagok" legyenek a cégnél, akik a "világ legjobb sztori vezérelt játékait készítik".

A multiplayer programozók egyik feladata az lesz, hogy biztosítsák, hogy a játék motorja megbízhatóan menjen multis környezetben is. Valószínű tehát, hogy erős hatása lesz a próbálkozásnak a single-re, ami bennünk némi aggodalmat keltett. A Mass Effect egy kiváló single player játék, nehezen tudjuk elképzelni, hogy hogyan lehetne beleerőszakolni a többjátékos módot. Mindenesetre említenek még "több hardver platformot", ami talán újabb reményeket kelthet a PS3-as táborban, hogy nem csak PC-t és Xbox 360-at írtak. A többi követelmény csak a szokásos, szerver-kliens programozás és hasonlók chat szobák, játékos párosító rendszerek megírásához.

Nyugalom Joker...nem lesz baj... a hangok is ezt mondják és most már itt van velem Ikeeln00bs Shepard és Lovetits02 Shepard is, hogy segítsen.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Sr4c
2010.06.01. 13:05
kooperatív mode?
nem tartom elképzelhetetlennek, hogy legyen benne, ilyen, bár akkor valószínűleg megtörne a varázs. De alternatív mode nak nagyon jó ötlet szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Asagrim
2010.06.01. 18:51
Szerintem nem a campaign részéhez lesz multi. CTF, TDM vagy hasonló dolog amit el tudok képzelni .. az nagy királyság lenne!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. uristen
2010.06.01. 19:19
Ez nem igaz, nem lesz nagy jövője így szerintem... áh.. A legjobb játék amivel eddig játszottam, és most Multival akarják elrontani? Na nemár
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. gezu1025
2010.06.01. 21:34
Hát én ha valakitől el tudom képzelni, hogy megoldják az az Bioware. Ami nekem még szemet szúrt, hogy "multiplayer programozót keresnek a Mass Effect franchise-hoz" azaz nem biztos, hogy a ME3-ről van szó... Lehet esetleg egy utána jövő MMO?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tomchee
2010.06.01. 22:36
MMO val sem kéne elbaszni a nevet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ThePoweR
2010.06.02. 15:27
uristen: a multi részével nem gamelsz és kész
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. uristen
2010.06.02. 17:14
Aha. De most mire megyek azzal, hogy nem játszok MP-t, és a Single meg élvezhetetlen lesz? El fogják rontani, ha mégis így lesz, én érzem. Meg amúgy is, hogy lehetne ilyen fajta játékból Multit csinálni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!