iPon Hírek

Mp3 lejátszó és iPod dock LEGO dizájnnal

Dátum | 2008. 02. 25.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Sok különleges formával rendelkező MP3 lejátszóval találkoztunk az elmúlt hónapok során, ám most egy szokatlan, Lego dizájnnal rendelkező újdonságra lettünk figyelmesek. A Homade Lego MP3 Player egy üde színfoltnak számít az MP3 lejátszók piacán: a termék láttán sokan idézhetik fel gyermekkoruk egyik kedvenc játékával, a Legoval kapcsolatos élményeiket.


A legó dizájnnal rendelkező kis lejátszón található "bütykök" tulajdonképpen nem mások, mint a készülék különböző funkciógombjai, amelyek segítségével a lejátszás, a hangerő és a track váltás vezérlésére van lehetőség. A lejátszó nem rendelkezik beépített flash memóriával, a zenéket microSD kártyán keresztül fogadja, az eszköz maximum 2 GB-os tárolókapacitással bíró microSD egységek fogadására képes. Az MP3 lejátszó beépített Li-ion akkumulátort tartalmaz, amelynek segítségével egy töltéssel akár 6 órán keresztül képes üzemelni a kis eszköz. Az újdonság piros, zöld, kék, sárga és fehér színben egyaránt elérhető

A nem mindennapi MP3 lejátszó 46 dollárért vásárolható meg, ami egy picit soknak tűnhet egy olyan lejátszóért, amiben nincs beépített memória. A készülék magyarországi forgalmazásáról egyelőre nincsenek információk.

Ha már a Lego dizájnnál tartunk és rendelkezünk iPod-dal, akkor az alábbi kis alkalmatosságot nekünk találták ki:


A Homade Lego kinézettel bíró sztereó hangszóró dockjához egyszerűen csatlakoztathatjuk iPodunkat. A sztereó dock 245 x 85 x 55 mm-es méretekkel rendelkezik, a működéshez 3 darab AA elemre vagy akkumulátorra van szüksége, de akár 4,5V-os hálózati adapterről is üzemeltethető, persze a csomag adaptert nem tartalmaz. Az iPodhoz használható Lego dock ára 39,99 dollár.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások