iPon Hírek

Mrs. Beckham meghódítaná Amerikát

Dátum | 2007. 03. 01.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Victoria Beckham “ragyogó humorérzéke” szemmel láthatóan több millió dolláros üzletet eredményezett az NBC-nél.

Egy olyan nő számára, aki ritkán mosolyog nyilvánosan, igen kivételes ajánlat, hogy felléphet egy ilyen műsorban!

Victoria állítólag igen izgatott attól, hogy férjével idén nyáron az USA-be költözik, és már most elő akarja készíteni érkezését. David Beckham, becenevén Becks és popsztár felesége, Posh januárban jelentette be, hogy Los Angeles-be költözik. A férfi ötéves szerződést írt alá a Los Angeles Galaxy focicsapattal.

Az egykori angol csapatkapitány 250 millió dolláros szerződést írt alá új csapatával öt évre.  A futball szupersztárjának érkezése már most is nagy pénzügyi hatással van a csapatra, amely állítólag több ezer szezonbérletet adott el az aláírást követően.


David azonban nem az egyetlen tagja a családnak, aki rengeteg pénzt hoz a házhoz. Victoria menedzsere, Simon Fuller arról számolt be, hogy az NBC úgy döntött, 10 millió fontos üzleti szerződést ír alá Posh-sal, mivel magával ragadta őket Posh  humorérzéke.

A Spice Girls egykori menedzsere, Fuller elmondta: „Az amerikaiak egymáson tapostak, hogy TV-s szerződést írhassanak alá Victoriával, de nekünk a legmegfelelőbb megállapodást kellett választanunk. A végén az NBC került ki győztesen a versenyből. Kamatoztatni szeretnék Victoria ragyogó humorát”

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.03.01. 17:46
Victoria Beckham “ragyogó humorérzéke” szemmel láthatóan több millió dolláros üzletet eredményezett az NBC-nél. ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!