iPon Hírek

MS: Halo + Fable III DLC-k

Dátum | 2011. 02. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Halo: Reach (Xbox 360)

A Microsoft bejelentette, hogy a Defiant térkép pakk március 15-én landol az Xbox Live-on. Hasonlóan a novemberi Noble csomaghoz, ez is 800 MS pontért lesz kapható.

"Reach legendás ütközetének középpontjában 3 új front nyílt - Condemned, Highlands és Unearthed -, melyeken szüntelen folyik az akció Firefight és minden más kompetitív multiplayer módban." - olvashatjuk a kiírást a Major Nelson blogján.


Fable III (PC, Xbox 360)

A legújabb Fable 3 letölthető tartalom 'Traitor's Keep' névre hallgat. 3 új pályát hoz, ezek a Ravenscar Keep, a Clockwork Island és a Godwin Estate. Számos új küldetés és további 250 gamerscore pont vár rátok, ha letöltitek. A DLC március 1-én jön ki, ára 560 MS pont lesz.

A Major Nelson-on megerősítés nyert az is, hogy a PC játékosok végre megkaparinthatják a teljes trilógiát, méghozzá május 19-én (európai dátum). Sokan nagyon régóta várják a játékot, a PC exkluzív hardcore mód és a teljes 3D támogatás talán némi engesztelést nyújt majd ezért.

Ha már Fable, akkor tegyünk említést a Windows Phone 7-es spin-off-ról, a Fable Coin Golf-ról, mely jövő hónapban érkezik. A Coin Golf a népszerű brit kocsmai játékokra alapoz, egy kis extra benne, hogy az itt összegyűjtött aranyatokat átvihetitek az Xbox 360-as vagy PC-s játékba. Kilockolhattok 3 exkluzív fegyvert is, amit a Traitor's Keep DLC-ben használhattok.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. ájPon
2011.02.26. 14:15
A teljes trilógiát
Akkor a második rész is jön, dejó

A Halo 3 is jöhetne igazán. A Microsoft a saját platformjától (Windows Live) tartja vissza a saját játékát, elég nagy baromság őszintén szólva. Eltelt már pár év, végre megtörhetnék a konzol exkluzivitást, mint az első és második résszel is.
Tényleg szeretném már végigvinni a sztorit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. laczkow
2011.02.26. 18:06
Sokkal nagyobb bevételt termel, ha kiadják konzolra és megveszik, minthogy PCre és mindenki lewarezolja. Gondolom a Halo 1-2 is eredetiben van meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. energon
2011.02.26. 18:21
Jóhír a trilógia.. asszem elkezdek rá spórolni x) de remélem, hogy a 2. részt nem 2 és fél hónap alatt akarják "átportolni". Jó mondjuk teljesen inkompetens vagyok a témában.. de ha ua.olyan igényes formában adnák ki pc-re, mint anno a lost chapterst, annak örülnék és ezzel lehet nem lennék egyedül
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. ájPon laczk...
2011.02.26. 19:10
Az a "mindenki lewarezolja" hatalmas túlzás, ugyanis ha kinyitod a szemed, láthatod, hogy létezik még mindig PC-s játékfejlesztés és piac. Amúgy mindkét epizódot évekkel később adták ki, hogy előnye legyen a konzolnak, én csak azt mondom, hogy ennek is itt az ideje már. Ennyi idő után már nincs értelme visszatartani.
Az első rész megvan eredetiben, a második sajnos nem (mikor kiadták, csak vistán ment, nekem XP-m volt. Aztán kalózoldalon találtam meg egy XP verziót, még szép hogy nem vettem meg) De ez itt most nem is lényeg. Őszintén szólva az első részt is bánom, volt képük évekkel később kiadni egy PC-s portot elmaradott grafikával, elég szégyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. energon
2011.02.26. 20:25
laczkow: ez elég erős általánosítás.. ha mindenki csak warezolná, lehet már pc-re nem is fejlesztenének amúgy aki warezolja sem biztos, hogy kipróbálás vagy akár végjátszás után ne venné meg..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. axe
2011.02.27. 03:28
idáig MINDEN játékot megvettem ami tetszett, lefoglalt, többször végigvihető, igényes. szóval...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sturmtiger
2011.02.27. 23:15
Mostanság ez a slágertéma hogy lewarezolják, marhára nem éri meg warezolni pedig. Mivel van kismillió bug amiket ugye ingyen és bérmentve patchelhet akinek eredetije van és használhatja az online dolgokat is. Crysis 2-zni is lehet már csak rohadtul nem érdemes, főleg mikor itt 8k és kapsz mellé még egy multi játékot ami szintén 8k lenne. szval a warezosok csak szívjanak Nekem 2 játék megér 8k-t
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!