iPon Hírek

MS: Mi vagyunk a digitális disztribúció királyai

Dátum | 2009. 09. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft megint megmutatta, hogy tud ő szerény is lenni. Szerintük jelenleg ők a digitális disztribúció legjobbjai a piacon, tavaly nyárhoz képest ugyanis 200%-os növekedést mutatnak az eladásaik.

"Teljesen egyértelmű, hogy fantasztikusan sikeres nyarat tudhatunk magunk mögött, az Xbox Live közösség szerette az innovatív játékokat, amiket elhoztunk nekik. Mi vagyunk az online terjesztett játékok piacvezetői és nekünk vannak a legjobb partnereink az iparban, akikkel igen közeli kapcsolatban vagyunk, így mi kínáljuk a legmagasabb színvonalú letölthető tartalmakat és szórakoztatást."

                        


A dicsekvést alátámasztván orrunk alá dörgölték a '1 vs. 100' sikerét, amit 3 millióan töltöttek le a 13-hetes "pilot évadja" alatt. Ezen kívül még kiemelték a Shadow Complex-et és a Trials HD-t, amik szintén rekordokat döntöttek a megjelenéstől számított 1 héten belüli eladások terén.

Végül a cég emlékeztetett még minket készülőben lévő ingyenesen játszható autós játékára is, a Joy Ride-ra, ami még ez év végéig kijön.

                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. mtrx220
2009.09.22. 13:14
VISSZA A HIRHEZ

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Vardar
2009.09.22. 17:53
Ez a nyitó mondat meg ér egy misét
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!