iPon Hírek

MSI GeForce GTX 780 Lightning fotók érkeztek

Dátum | 2013. 08. 01.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Az MSI nemrégiben már készített egy rövid videót, amelyből kiderült, GeForce GTX 780 Lightning névre keresztelt felsőkategóriás, kifejezetten játékosoknak és a tuning szerelmeseinek szánt videokártyája hamarosan, még ebben a hónapban megjelenik.

Akkoriban a gyártó még nem árult el semmi konkrétumot az új videokártyával kapcsolatban, sőt, még csak fotókat sem mutatott róla. Most, hogy egyre közeledik a megjelenés dátuma - ami egyébként augusztus hetedikére van kitűzve -, érkezett néhány sejtelmes fotó, amelyekről kiderül egy s más a videokártyával kapcsolatban, viszont az érdekesebb részletekről még mindig nem hullott le a lepel.

Az első fotón egy fehér Lightning felirat látható, ami a videokártya hűtőjén kapott helyet. A második képen az új GPU Reactor modult pillanthatjuk meg, ami ezúttal remekül illik a videokártya dizájnjához. Egyébként ez a modul felel a stabil GPU magfeszültségért, ami tuning alkalmával igen-igen jól jön. A harmadik, és egyben utolsó fotón a GeForce GTX 780 Lightning egyik ventilátora látható, amely az Nvidia referencia videokártyáiról ellesett dizájnjegyeket alkalmazza.

Az újdonságról augusztus hetedikén hull le a lepel, azaz már nem kell sokat várni arra, hogy megtudjuk, pontosan mit kínál majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. markangabo...
2013.08.01. 13:37
2 utasba simán elfér, 3-4-hez meg csakis kifujosat választanék...

Ha ez a kártya nem kap szint(piros/kék/sárga), hanem marad fekete vagy fekete-ezust, akkor brutál jol fog kinézni.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Morph76
2013.08.01. 15:42
Én is az ezüst feketére szavaznék!!Reméljük a teljesítménnyel sem lesz probléma!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. zsolteszka
2013.08.01. 18:22
Ahogy néztem a FB-os képet 3ventis lesz és ezüst sárga szín kombinációval
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!