iPon Hírek

MSI HydroGen: X48-as lap vízhűtéssel

Dátum | 2007. 11. 26.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Exkluzív fotókra sikerült szert tennünk a bit-tech munkatársainak köszönhetően az MSI HydroGen vízhűtésével kapcsolatban, amely a gyártó számos X48-as lapkakészletével felvértezett alaplapján lesz jelen, természetesen limitált sorozat keretei között. Az MSI HydroGen vízűtése Németországban készült blokkokat tartalmaz. Ami különleges a termékeknél az az, hogy a blokkok között réz csőben vándorol a hűtőfolyadék, ennek köszönhetően a hűtés hatásfoka tovább javul.


Az MSI az újdonságok esetében nem alkalmaz csőcsonkokat, mindössze menetes aljzatot használ a blokkokhoz, így a felhasználók szabadon megválaszthatják a számukra legmegfelelőbb csatlakozó méretét, így a blokkok nagyobb összhangba kerülnek a meglévő rendszerrel. Az nem tudható, hogy a blokkok hogyan teljesítenek, ha vízhűtés nélkül használjuk őket, illetve arról sincs információ, hogy a garancia ekkor milyen feltételekkel érvényes.


Az MSI állítása szerint a vízhűtés alkalmazásával 20%-kal hatékonyabb a rendszer energiafelhasználása, a hatékonyabb hűtésnek köszönhetően az alkatrészek élettartama meghatszorozódik a kedvező működési feltételeknek köszönhetően, az X48-as lapkakészlet amúgy sem rossz tuningpotenciáljára szintén jótékonyan hat a HydroGen rendszer.


Az MSI hatékony hűtőrendszerének sajnos elég komoly ára van: az előzetes információk szerint a HydroGen rendszerrel felvértezett lapok ára valahol 379 euró környékén mozog majd, ami átszámítva 100.000 forintos összeget jelent, így várhatóan csak kevesek élvezhetik majd a HydroGen előnyeit.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.26. 15:05
vissza a hírhez

Exkluzív fotókra sikerült szert tennünk a bit-tech munkatársainak köszönhetően az MSI HydroGen vízhűtésével kapcsolatban, amely a gyártó számos X48-as lapkakészletével ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!