iPon Hírek

MSI Slatebook 3G-vel, Windows 7-tel

Dátum | 2010. 05. 25.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

Az MSI az idei év harmadik negyedévében dobja piacra Slatebook névre keresztelt noteszgépét, amely egy 10 hüvelykes képátlójú kijelzővel, 3G támogatással és Intel Atom Z sorozatú processzorral ellátott kis notesz lesz. A készülék hivatalos bemutatójára már a jövő hónap elején megrendezésre kerülő Computex alkalmával sor kerül majd, de a termék szállítása csak a harmadik negyedév folyamán indulhat meg. Az MSI illetékesei az Amerikai Egyesült Államok és Európa piacát célozzák meg a termékkel.

Tegra 2-es tábla PC. A Slatebook hasonló lesz.A 800 grammos súllyal büszkélkedő ki szerkezet a 3G támogatáson kívül WiFi adaptert is tartalmaz majd, emellett USB és HDMI portokkal, illetve előtelepített Windows 7 operációs rendszerrel is rendelkezni fog. A tervek szerint a Slatebook mobilszolgáltatók kínálatában jelenhet meg, akik mobil szélessávú internet előfizetéssel együtt árulhatják majd a készüléket. A gyártó Z500-as vagy Z600-as sorozatú Atom processzorral szereli fel a terméket, amelynek ajánlott végfelhasználói ára a korábbi értesülések alapján valahol 500 dollár alatt fog elhelyezkedni.

A többérintéses technológiát is támogató érintőkijelzővel ellátott tábla PC iránt a vállalat illetékesei szerint globálisan majd csak 2011 folyamán lehet igény. Ebben az időszakban már mind a szolgáltatások, mind pedig a készülékekhez kifejlesztett alkalmazások is rendelkezésre állnak majd, így semmi akadálya nem lesz a Slatebookok esetleges sikerének.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. somakb
2010.05.25. 16:49
Nemhogy a Tegra 2-es tabletet tolnák már a piacra végre!

Atomos Win 7-es továbbra is ostobaság. Nincs semmi értelmes multitapis alkalmazás win 7 re, ráadásul megeszi az egész erőforrást a win 7.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MassKilla
2010.05.25. 17:36
miért vistával jobb lenne? be se bootolna

az xp-re meg hót bugos(támogatés nélkül és elavult) multitouch-csal szórakázhatnál pár óráig, míg ki nem dobnád az egész cuccot a csukott ablakon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. LavX
2010.05.25. 21:30
Valami jóféle linuxot szivesen látnék rajta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. LavX
2010.05.25. 21:30
Valami jóféle linuxot szivesen látnék rajta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!