iPon Hírek

MSI Wind 399 dollárért

Dátum | 2008. 05. 14.
Szerző | Freeman07
Csoport | NOTEBOOK

Az Egyesült Államokban már júniusban piacra kerül az Atom-alapú MSI Wind 399 dolláros kezdőáron.

Egyre nagyobb a verseny a laptopok alsó szegmensén. Az MSI 8,9- és 10-hüvelykes laptoppal szeretne egy részt kihasítani ebből az új - vagy újból felfedezett piacból.

A tengerentúlon már június 3-ától elérhető lesz a Wind 10-hüvelykes változata. A Linux-rendszerrel szerelt notebook SuSE-disztribúcióval, 1,6 GHz-es Atom-processzorral. 512 MB memóriával és 80 GB-os merevlemezzel rendelkezik 399 dolláros áron. 3-cellás akkumulátora 2,5 óra működési időt biztosít.

Az XP-s változat már kicsikét borsosabb áron, 549 dolláros árcédulával fog ringbe szállni. Itt már a szintén 1,6 GHz-es Atom processzor mellett 1 GB memória és Bluetooth csücsül a gépben. A tárolásról itt is egy 80 GB-os merevlemez gondoskodik. A nagyobb árért nagyobb akkumulátor is jár, a 6-cellás egység 5 és fél órán keresztül képes üzemben tartani a gépet.

Úgy látszik ezzel a lépéssel a vállalat megelőzte az Asus-t, ugyanis az Atom-alapú Eee PC 900 "várhatóan" júniusban fog piacra kerülni, ha tudja tartani a tervet a vállalat, az MSI gépe pedig már testközelbe férkőzött.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások