iPon Hírek

MSI Wind képek és új infók

Dátum | 2008. 05. 27.
Szerző | Freeman07
Csoport | NOTEBOOK

A mai nap csak sürögtek-forogtak az MSI marketingesei, több hír is napvilágot látott a Wind notebook-kal és PC-vel kapcsolatban.

Tajvan fővárosában tartott sajtókonferencián az MSI valódi példányt állított ki a Wind PC-változatából, ami - ahogy a képeken is látszik - mindössze 30 W fogyasztással rendelkezik. Összehasonlításképpen mellé raktak egy "normál" PC-t is, ami 242 W-pt "eszik", miközben ugyanazokat a feladatokat futtatja, mint a Wind PC (bár nem tudjuk mi volt abban a gépben, valószímnűleg jól megpakolták, hogy drasztikus legyen a különbség). Az MSI állítása szerint a Wind csúcsfogyasztása maximum 35 W, amihez kevesebb mint 30dBA zaj társul.


Ahogy a bemutatón kiderült, számos variációban fog piacra kerülni az asztali Wind, kezdve az egyszínű háztól a különféle PC-játékok képei által díszített burkolatokig.Ugyanezen a rendezvényen az MSI a Wind hordozható változatából is hozott nyilvánosságra információkat. A Wind laptop tanulva az Eee PC egyik hiányosságából, már normális méretű billentyűket rakott a laptopba. Színekből pedig rengetegféle variációból választhatunk. A következő pár kép ilyen Wind laptopokat mutat be.Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások