iPon Hírek

MSI Wind: kicsi, de erős

Dátum | 2008. 03. 10.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Új bajnokot küld az UMPC-ringbe az MSI, nevezetesen a Wind-et. Amellett, hogy várhatóan a képességei miatt sem kell szégyenkeznie, meglehetősen rugalmas és személyre szabható is lesz.


Ez egyrészt annyit tesz, hogy hardver téren 10 hüvelykes kijelzővel, Intel Shelton'08-as platformmal, ezen belül választhatóan 1,0 és 1,6 GHz közti processzorral, 2,5 hüvelykes HDD-vel vagy SSD-vel, 1 GB RAM-mal és - elméletileg - 7 órás üzemidővel, Linux vagy Windows oprendszerrel.

Láthatóan tehát mindenki megtalálhatja-összeválogathatja a magának leginkább megfelelőt a lehetséges Wind-változatok közül; a gép tehát mindeddig ígéretesnek mondható, még az áraival együtt is (amelyek €299 és €699 közé eshetnek, a választott opcióktól függőel).

Mivel azonban ténylegesen működő példányt nem láthattunk még belőle - lehetséges, hogy a gép még csak a prototípus-fázisnál tart -, így még nem dönthetjük ez azt sem, hogy az ígéreteit valóban be is váltja-e. Mindenesetre azonban a billentyűzet mérete, az árazás és a szintén jól megválasztott kijelző-méret már alapból is figyelemreméltóvá teszi.


Megjelenési dátumról még nem tudni (bár arról igen, hogy kék, ezüst és rózsaszín változatokban lesz kapható), de valószínűleg fogunk még hallani róla újra a nem túl távoli jövőben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!