iPon Hírek

MSI X410: új noteszgép Athlon Neo CPU-val

Dátum | 2009. 09. 17.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az MSI X-Slim noteszgépcsaládjában számos vékony modell szerepelt már eddig is, ám a gyártó most újabb taggal bővítette a sorozatot: megérkezett az X410-es. A termék a család többi tagjához hasonlóan igen vékony: a ház mindössze 24,5 mm vastagsággal bír. A lapos kivitel mellé természetesen alacsony súly is jár, a komplett rendszer 1,5 Kg-ot nyom a mérlegen, ha négycellás akkumulátorral szerelik fel.


A fekete és fehér kivitelben is forgalomba kerülő notebook támogatja a gyártó ECO technológiáját is, amelynek lényege röviden mindössze annyi, hogy a fogyasztás optimalizálásával megnöveli a rendszer üzemidejét, így egyetlen töltéssel tovább használhatjuk a gépet. Az X410-es modell 14 hüvelykes képátlójú kijelzőt tartalmaz, amely ledes háttérvilágítással rendelkezik és 1366 x 768 pixeles natív felbontás mellett üzemel.


A rendszerben 1,6 GHz-es Athlon Neo MV-40-es központi egység teljesít szolgálatot, a DDR2-es típusú  rendszermemória pedig maximum 4 GB-id bővíthető. A videó megjelenítésről X1250-es integrált videó vezérlő gondoskodik, az adatok tárolásáért választásunknak megfelelően 320 GB-os, vagy 500 GB-os merevlemez gondoskodik. Az extrák között kettő az egyben kártyaolvasó, beépített 1,3 Megapixeles webkamera, WiFi adapter és opcióként Bluetooth adapter található. A termék Gigabites Ethernet porttal szintén fel van vértezve. A notebookhoz négy- vagy nyolccellás akkumulátort kérhetünk, az operációs rendszer szerepét pedig Windows Vista Home Premium szoftverre bízták.


Az MSI újdonsága az elkövetkező hetek folyamán jelenhet meg az üzletek polcain, ajánlott végfelhasználói ára pedig 630 dollárról indul.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!