iPon Hírek

Multiplatform lesz a következő Ninja Gaiden

Dátum | 2009. 05. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Team Ninja új feje elhintette, hogy a Ninja Gaiden széria következő epizódja már multiplatform lesz mikor kijön. Félreértés ne essék, nem a Sigma 2-re céloz, hiszen az a korábbi Xbox 360-as változat átdolgozása. Az csak PS3-ra jön. Itt sokkal inkább a sorozat jövőjéről van szó. "Idővel, ha a vásárlók, a játékosok igénylik lesz következő fejezet, ez ennek a kiemelkedő szériának a jövője."

"Úgy érezzük, hogy megvannak a forrásaink, hogy eleget tegyünk ennek az igénynek és tiszta szórakozást nyújtsunk az akciójátékok és Ninja Gaiden rajongóinak. A játékosok várják, ezt mi is érezzük, így tovább dolgozunk a széria jövőjéért."

Azt, hogy miért nem jön ki akkor a Sigma 2 már most egy Special Edition formájában Xbox 360-ra is, a válasz az volt, hogy már eljárt felette az idő, aki akarta a játékot, az már mind megvette a Ninja Gaiden 2-t Xbox-ra.

"A teljes közönségünk vágyik már valami újra, éppen ezért nyitunk egy új fejezetet, nem csak újracsomagoljuk azt, ami már a rajongók feléhez elért és átnevezzük kicsit. Eljött az idő, hogy tovább lépjünk és jobban tesszük, ha mindkét közönséget egyszerre szolgáljuk ki ezután."

A Sigma 2 Boxos elődjéhez képest kap egy új online co-op módot, új játszható karaktereket (Ayane, Momiji), és valamivel letisztultabb (kevésbé véres) köntöst. További információk korábbi hírünkben: katt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Csernus
2009.05.18. 17:25
VISSZA A HIRHEZ

PC hol marad ha multiplatform-ról beszélnünk?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mtrx220
2009.05.18. 21:31
új DOA-t akarok... hümmhümm
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!