iPon Hírek

Murky mint bosszúálló a Heroes of the Stormban

Dátum | 2014. 05. 23.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Heroes of the Storm fejlesztője, a Blizzard új karakterrel bővítette a MOBA hőseinek csapatát. A játék blogjának legújabb bejegyzéséből megtudhatjuk, hogy Murky, a kis murlock békésen élte halszagú kis vízparti életét, amikor gonosz kalandozók megtámadták faluját és mindenkit lemészároltak. Azt hiszem ezen a ponton hiába magyaráznánk neki, hogy 6 murlock szem összegyűjtése az alacsony drop rate miatt számunkra is csaknem ugyanolyan traumatikus élmény volt, mint neki. A murlockok története a Warcraft univerzumában a rejtélyek ködébe burkolózik. Ezek az igen szívós lények Azeroth veszélyes vízi világában a túlélésre specializálódtak, ezért igen nagy hibát követ el, aki nem veszi komolyan Murky-t, mint ellenfelet. Ránézésre a kis murlock lehet, hogy nem olyan félelmetes, mint a többi hős, de a Heroes of the Stormban mégis fontos szerepet kap: ő az a specialista, aki halála után is folyton visszatér, felmorzsolva ezzel az ellenfél erejét és idegeit. "A víz alatt senki sem hallja, ha sikítasz" - így szól a levakarhatatlan kis lény mottója, aki a csatatéren elrejtett tojás segítségével lesz halhatatlan. A murlockok képességeit sokan lebecsülik, pedig harci képességük, találékonyságuk és fegyverhasználatuk arra enged utalni, hogy igencsak intelligensek, ezért érdemes lesz megfontolni, hogy Murky-t is bevegyük csapatunkba. Murky alapskinje már önmagában is félelmet keltő (gondoljatok csak a röhögőgörcs veszélyeire), aki komolyabb kinézetre vágyik, vagy nagy StarCraft rajongó, az értékelni fogja az alternatív kinézetet is. Murky saját előzetest is kapott, melyet eredeti murlock nyelven élvezhetünk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

13. TBT1989
2014.05.23. 19:07
Ezen a videón besírtam! Elképesztő, hogy 1-1 karakterhez is milyen videót összedobnak a Blizzard-os srácok!
Érdemes a többi karakter videóját is (amik eddig megjelentek) megnézni!

Nagyon várom a játékot. Csak remélni merem, hogy itt egy picit komolyabb community lesz (vagy a Blizzard rendet tesz majd, ha eluralkodik a káosz), nem úgy, mint a League of Legends, Dota 2 vagy a Smite játékokban.
Sajnos még EU kliens sincs, és a Blizz őszre "ígéri" a bétaverziót is. Bár szerintem a bétával már bevárják a BlizzCon-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Devio TBT19...
2014.05.23. 22:36
Én imádom a Blizzard játékait. A gépen csak az ő játékaik vannak. Persze vannak gondok, de bőven túlteszi magát az ember rajta mikor elmerül a játékukban.

Vicces kis videó. Komoly kezdés azt jön a nyomi human és füttyögve kilootolja. Óriási. A Murlock nyelv pedig hatalmas. Imádni valók a WoW-ban a kis murky-k.

Simán lemossa a dota meg LoL meg stb játékot. Lehet fröcsögni a fanoknak, de akkor is ez lesz.
Az meg hogy a karakterek epikus storyval rendelkeznek hatalmas plusz. Ha már csak Diablo-t nézzük. Még ha sokan nem is játszottak vele. A történetét már hallották.

A kommunity-val nincsen gond. Egy baj van velük. És ez elég nagy. Engednek a nyomásnak. De szerintem ez az Activision szarsága. Mert pézéhes köcsögök és meg kell lépni, ha megy a sírás valamiért.

Én is várom a gamet. Nagyot fog tarolni az tuti. A HS is irdatlan jó lett. És még csak a kezdeteknél tart.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. myckie2
2014.05.23. 23:03
Dotával játszok, de srácok láttatok már egyáltalán LoL karakter videót? Gondolom nem... TBT te pedig milyen káoszról beszélsz most őszintén? A játék pedig egész jól néz ki, de nagy lesz a konkurencia.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Kerty Devio
2014.05.24. 01:02
"Simán lemossa a dota meg LoL meg stb játékot. Lehet fröcsögni a fanoknak, de akkor is ez lesz." a hét legviccesebb kommentje
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Devio Kerty
2014.05.24. 08:06
Örülök, hogy mosojt csaltam az arcodra. Majd lefog törni mikor megjelenik a játek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. wishformor...
2014.05.24. 09:41
@Devio
Te nagyon fiatalka lehetsz, cuki a kisded naivsagod, de no offense ez majd idovel valtozni fog.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. csanaboy03 Devio
2014.05.24. 09:47
A dota és ez nem egy kategória. a dota már professzionális játék, ez meg csak egy délutáni fun.

Az, hogy melyik a sikeresebb, nézd meg, eddig hány millió dollárnál jár a International4 compenium (segítek ~6.5)

Nincs értelme összevetni őket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Kerty Devio
2014.05.24. 12:22
Már letört az a mosoLY amikor kipróbáltam a játékot. A többiek meg összefoglalták a lényeget ahogy nézem cheers
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Devio Kerty
2014.05.24. 19:22
Ahhh... Egy alfára alapozol?? D Jól van űlj le inkább. Ne ugrálj.

Enyéni vélemény volt mindenki azt mond amit akar. Szerintem tarolni fog. Az meg, hogy a DOTA pro game még rohadtul semmit nem jelent. Egy blizzard játék ellen hoz fel prof gamet? Nézzük már meg ki ért el nagyobb eredményt professzionális játék szinten.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. csanaboy03
2014.05.24. 20:36
Pont arról van szó, hogy semmiféle blizz játék ellen nem hozott fel semmit.

Az eredményekről ismét nem érdemes beszélni. Az sc1 illetve sc2 messze nem hoz már annyi lóvét a konyhára, mint most a dota2, még úgy sem, hogy dél-Koreában mindenki tolja.

De mint már írtam, a dota2 nem válaszként készült el. Még a lol-al sem érdemes összehasonlítani, pedig sokaknak ez a szokása. Mintha az ember a focit és a vizilabdát hasonlítáná össze, mert mind a kettőt labdával játszák és gólra megy, egyébként ég és föld.
Kb ugyan ez van jelen helyzetben is.

Természetesen lehet saját véleménye mindenkinek, de próbálom számodra érthető módon felvázolni a dolgokat, mert kicsit ferdén látod.

peace
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. TBT1989 Devio
2014.05.25. 09:51
Aftától sokat várni még nem lehet. Amúgy fölösleges a Dotához és a LoL-hoz hasonlítani. Blizzard is megmondta, hogy teljesen más irányú játék lesz, nem a Dota és LoL által "kitaposott" úton akarnak járni. Ez egy fun játék lesz, ismerős szereplőkkel. A Dota 2 és a LoL pedig "sportjáték". Tehát ott "vérre" mennek a dolgok (emiatt kevésbé szórakoztató, mert sokan nem tudnak Veszíteni - ha hibázol te vagy a hülye és hasonló dolgok). Valószínűleg emiatt itt másabb community és hangulat lesz. Nem hinném, hogy a Blizzard ezzel akarna esport babérokra törni. Főleg úgy, hogy házon belül ott van a StarCraft/StarCraft 2.
Ez is csak egy fun mellékprojekt, mint a Heartstone volt (ingyenes, de pénzzel is lehet fizetni dizájnos cuccokért - kell valami kis bevétel a Blizznek), aminek örülök, mert kell valami ami elfeledteti velem a LoL-t, így 2 év játék után...
Komolyan már sajnálom azt az időt, amit arra pazaroltam, a pénzről meg nem is beszélve. Azon kevesek közé tartozom, akik szép számmal vették az RP csomagokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Kerty Devio
2014.05.25. 16:24
Már páran leírták, miért vagy buta. Nem muszáj nekem is kifejteni, úgyse érted meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Resike TBT19...
2014.05.26. 12:16
Ettől függetlenül nem biztos, hogy a játékosok nem fogják felkapni és e-sportot csinálni belőle, ez még a Blizzard sem tudja megjósolni/tudni előre. Pl a WoW pvp is csak funnak indult.

Például ha lesz benne ranked system már szinte biztos hogy lesznek akik komolyan fogját venni.

A Heartstone fun mellékproject-hez képest meg kb ugyanakkor játékosbázisa van jelenleg mint a Dota 2-nek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!