iPon Hírek

Műszakilag is topon a Vodafone mobilnet

Dátum | 2010. 10. 28.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

A telekommunikációs szektor vezető mérnöki irodája, a német P3 Communications számos európai és a három itthoni mobilszolgáltató műszaki paramétereit mérő európai hálózat-összehasonlítása és minőségvizsgálata szerint a Vodafone Magyarország hálózata világszínvonalú mobilinternet-minőséget biztosít.

A vizsgálat szerint a Vodafone Magyarországon aranyérmes az adathívás minőségét vizsgáló három kategóriában, így a webes böngészés letöltési, a fájlátviteli feltöltési sebességben és a válaszidőben is. Emellett a vizsgált európai operátorok közt is élenjár, hiszen a fájlátviteli feltöltési sebességben a Vodafone Magyarország a harmadik legjobb eredményt produkálta, míg a fájlátviteli letöltésben a negyedik legjobb eredményt érte el, hajszálnyira lemaradva a harmadik helyezettől. Ezek az eredmények a Vodafone egyre hatékonyabb rendszerhangolásának köszönhetők. A felhasználói élmény a webes böngészés letöltési sebességének és a válaszidőnek a függvénye. Az ezekben a kategóriákban elért kiváló értékek a vállalatirányítási rendszerek zökkenőmentes használatához járulnak hozzá, valamint elősegítik az interaktív alkalmazások élményteli használatát.

Egy újabb lépésnek tekinthető a mobil államigazgatási szolgáltatások, az ügyfélbarát szolgáltató állam megvalósulásának irányába - olvasható a társaság korábbi közleményében.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!