iPon Hírek

MWC: Dual-SIM-es újdonságok a ViewSonic-tól

Dátum | 2012. 02. 27.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A ViewSonic nem csak táblagépekkel készült az idei Mobile World Congressre, három új, eddig ismeretlen mobiltelefonnal is előrukkoltak. Ezek mind képesek lesznek a dupla SIM kártya kezelésére, és majdnem mind tartogatnak valami érdekességet a megjelenítéssel kapcsolatosan is.

A szóban forgó három modell a ViewPhone 4e, a ViewPhone 4s és a ViewPhone 5e. A legkisebb a sorban a 4e típusú készülék lesz, ez 3,5 colos 480 x 320 pixeles felbontású kijelzőt kapott, a hátlapon egy fixfókuszos 3,2 megapixeles kamerát találunk. A telefon alapját a MediaTek által készített MT6573 jelenti, ami 650 MHz-en üzemel, és kényelmesen mozgatja majd az Android 2.3-as rendszert. A színes megjelenésű eszköz 260 fontos áron mutatkozik majd be júniusban.

ViewPhone 5e, 4s, 4e
A középkategóriát a ViewPhone 4s hivatott erősíteni. Ezen már az Ice Cream Sandwich fantázianevű Android 4.0 fut majd, a gép lelke pedig egy egymagos, 1 GHz-es SoC lesz, mellette pedig 512 MB RAM-ot találunk. A kijelző képátlója ezúttal is 3,5 hüvelyk, viszont itt egy nagy fényerejű IPS panelt kapunk, ami az iPhone 4-hez hasonlóan 960 x 640-es felbontással rendelkezik. A hátlapon egy 5 megapixeles, az előlapon pedig egy VGA kamera van. Ezt is júniusban dobhatják piacra, valamivel magasabb, 325 fontos áron.

A legkevesebb információt a legizmosabb termékükkel kapcsolatban árulták el. Az 5e nevű készülék egy hatalmas, 5 colos képátlójú megjelenítőt kapott, de ehhez a mérethez csak WVGA (800 x 480) felbontás társul majd. Feltehetően itt is az Android 4.0 köszönhet vissza a bekapcsolást követően. Piacra nyár végén kerülhet majd, az ára pedig valamivel 400 font alatt alakulhat.

Egyelőre egyik okostelefonjával kapcsolatban sem szeretett volna mindent elárulni a vállalat, de talán a következő napokban még további specifikációk is napvilágot látnak majd. Ez a felhozatal meglehetősen vegyesnek tűnik, igazán erős konstrukciót nem találunk közöttük, így a fő ütőkártya a több SIM kezelésének képessége lehet.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. DogTheDog
2012.02.27. 20:25
A kozepso szerintem dizajn muremek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!