iPon Hírek

N sorozatú ASUS noteszek minőségi hangzással

Dátum | 2011. 08. 08.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK


Az ASUS új noteszgépekkel jelentkezik, amelyek ezúttal is az Intel Huron River platformját használják, GeForce VGA-val és USB 3.0-s portokkal kiegészítve. A termékek különlegessége természetesen nem a fentiekben rejlik, hanem az igényes formatervben és a Bang & Olufsen ICEpower-rel közösen kifejlesztett SonicMaster technológia javított változatában, amelyhez ezúttal külső mélysugárzó is jár.

N55SF
N55SF
Az N sorozat tagjainak formaterve David Lewis nevéhez fűződik, akinek dizájnstúdiója több neves nagyvállalattal - például a fentebb említett Bang & Olufsen-nel - is együttműködik. Lewis az ASUS-szal is szorosan együttműködik: eme együttműködés korábbi gyümölcse volt például az NX90-es noteszgép is. Az N sorozat tagjai letisztult és elegáns dizájnnal rendelkeznek: a termékek sarkainál polírozott fémkeretet találunk, de sokat dobnak a megjelenésen a zongoralakk fekete felületek és a hanghullámok ihlette hangszórórács is. A billentyűzet tökéletesen illik a dizájnhoz: a klaviatúra megerősített, gyorsan reagáló billentyűkkel rendelkezik, így a gépelés kényelmes, csuklónk kényelméről pedig a puha csuklótámasz gondoskodik.

N75SF
Az N sorozat legfrissebb tagjai a Bang & Olufsen ICEPower technológiájának, valamint a SonicMaster
technológia felújított változatának köszönhetően lenyűgöző hangzást kínálnak: a friss noteszgépek audió rendszere erőteljes basszusokat és tiszta énekhangot biztosít a felhasználók számára, méghozzá az NX90-nél alkalmazott megoldásnál kompaktabb kivitelben, nagyobb teljesítménnyel.

A friss noteszgépek pontos specifikációit az alábbi táblázatban találják az érdeklődők.

A noteszgépek specifikációi.
Az N család tagjaihoz a felsoroltakon kívül jár a Music Now szoftvercsomag is, amely a zenefájlok gyors betöltéséről és lejátszásáról gondoskodik, de emellett az Instant On technológia is a kínálat részét képezi, amivel hatékonyan készenléti módba helyezhetjük a noteszgépet, majd másodpercek alatt visszatérhetünk a félbehagyott munkafolyamathoz.

N75SF
A készenléti állapot teljesen feltöltött akkumulátor esetén akár 15 napig is fenntartható. Az akkumulátoridővel való spórolást az nVidia Optimus technológiája is elősegíti, ami a terheléstől függően aktiválja a Sandy Bridge processzorban lapuló Intel HD Graphics videó vezérlőt, vagy GPU intenzív feladat esetén a rendszerben található GeForce videokártyát.

Az N sorozat legfrissebb tagjai várhatóan szeptember közepe környékén mutatkoznak be a hazai üzletekben. Az újdonságok várható ajánlott végfelhasználói árai nem ismertek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. carraroxt
2011.08.08. 19:30
Noteszgép minőségi hangzással???? Na menjenek, de nagyon messzire!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Sipikee
2011.08.08. 19:33
Hát nállam megbukott dizájn terén ez a David Lewis.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. prohlep
2011.08.08. 20:11
"Noteszgép minőségi hangzással????"

Ime a valasz: "... SonicMaster technológia javított változatában, amelyhez ezúttal külső mélysugárzó is jár."Amugy kereskedelemben a "MINOSEGI" az valami "megbizhatoan atlagos"-at szokott jelenteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. prohlep
2011.08.08. 20:16
A billentyuzet tervezoket az altaluk tervezett billentyuzetek allando hasznalataval buntetnem:Billentyuzet legertekesebb reszei, tajekozodasi helyei a konturok es a belso uresen hagyott helyek.

Bal ctrl, shift, caps, tab mind sokkal fontosabb, mint az itt lathato hangszoro es egyeb multimedia gombocska.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. benczeb90
2011.08.08. 20:47
én nem is nézem a billentyűzetet. bal felül esc alul ctrl, stb. az a plusz oszlop az nagyon felelőtlen, én áttettem volna a másik oldalra. az Fn gombot is getzinehéz megszokni nemhogy egy plusz oszlopot.
Elégtelen, leülhet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. bitlisz
2011.08.08. 21:01
prohlep:
pont ezt akartam mondani.
Nagyon hiányzik a tagoltság...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. invezz
2011.08.08. 22:08
Na akkor ilyet fogok venni, és ezen veretem a zenét!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. baderb
2011.08.09. 11:01
nemtudom nekem bejön főleg, hogy lesz belőle full HD és egy jó videókártya lesz benne!!
én szerintem ilyet fogok venni nem az n53-at!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!