iPon Hírek

Nagy nevek teszik tiszteletüket a PSP-n

Dátum | 2009. 02. 24.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A Sony hordozható gépének eladásai nemrég átlépték a szép 50 milliós határt, és hát ennyi embert ugye nem szabad unatkozni hagyni, így a mai napon egymást érték a bejelentések. Igazi Kánaán lesz az idei év a tulajoknak, lássuk mire is számíthatunk:

LittleBigPlanet

Hát igen ez egy erős nyitás. Sokat még nem lehet tudni róla, de az már biztos, hogy ugyanúgy rendelkezni fog online közösségi résszel és természetesen itt is felépíthetjük majd saját pályáinkat, melyeket aztán megoszthatunk másokkal. Egyelőre nehéz elképzelni ezt piciben, de láttunk már csodákat.

MotorStorm Arctic Edge

Hát PSP-n azért valószínűleg nem így fog kinézni :)
Az ősszel érkező játékról már valamivel több információ látott napvilágot. A helyszín ezúttal Alaszka lesz, így a dermesztő hideg mellett számíthatunk lavinákra és töredező jéghidakra. Három magasságban is versenyezhetünk, melyek különböző problémákat vetnek majd fel. Kapunk két, a környezethez illő új járművet is. Az egyik a Snowcat, mellyel át tudunk majd hajtani a hóbuckákon is, a másik Snow Machine mely könnyen veszi majd a mínuszokban felmerülő akadályokat. Az egész játékot a nulláról építik fel, szeretnék visszaadni a fesztivál hangulatát, melyhez most is remek számokat liszenszeltek, ráadásul személyre is szabhatjuk majd járgányaink kinézetét. Ad hoc és Online multiplayer móddal is rendelkezni fog, maximum 8 játékos erejéig. A bejelentés szerint ráadásul egy PS2-es változat is készül majd az Arctic Edge-ből.

Rock Band Unplugged

Hasonlóan az LBP-hez, erről se sokat tudni, de úgy néz ki elsőként fog bemutatni egy online boltot a játékon belül, melyben vásárolhatunk majd új pakkokat, ahogy azt már megszokhattuk a nagyobb gépeken. Az lesz az első Rock Band, amely hordozható masinára készül, így érdekes lesz, hogy mit kezdenek az irányítással, de remélhetőleg ezt a közeljövőben megtudjuk.

Assasins Creed


Alcímet és megjelenési időt még sajnos nem tudunk, de elvileg nem az első rész feldolgozása lesz hanem külön történet. Még külön PSP csomag is készül majd vele, ám azon kívül, hogy fekete lesz a benne található gép, mást nem voltak hajlandóak elárulni.

Egyebek

Ha mindez nem lenne elég egy napra, akkor még ott van a nagy vízen túl manapság eléggé felkapott Hannah Montana-ról készülő játék és egy fejtörősdi Buzz-al.

Sok bejelentés, dátum viszont annál kevesebb. Ettől függetlenül úgy gondoljuk ez egy jó nap volt a PSP számára. Kellett is egy kis erősítés a Nintendo DSi megjelenése mellett, biztos ami biztos.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Svindler
2009.02.24. 21:00
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Insignia
2009.02.24. 21:23
MotorStorm Arctic Edge hat sztem valoszinu hogy kifog ugy nezni hasonlo a grafja az undercovernek is psp-n
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Svindler
2009.02.24. 21:41
A próféta beszéljen belőled
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Insignia
2009.02.25. 00:28
Reméljük jön vmi játék vmi normális autós game psp re normális fizikával undercoverben a felborulo autok elrepulnek az égfele
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. freeman_86
2009.02.26. 09:53
Egy Trailer a MotorStorm-ról. Katt ide!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!