iPon Hírek

Nagy terveket sző a ZTE 2012-re

Dátum | 2012. 01. 18.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Mára a világ negyedik legnagyobb mobiltelefonokkal foglalkozó vállalatává nőtte ki magát a ZTE, ami elképesztő és szinte elképzelhetetlen eredmény, hiszen egy kis kínai gyártóról van szó, ha az okostelefonokat vesszük figyelembe. A piaci részesedésük kulcsa természetesen az olcsó készülékekben rejlik, de ez mit sem érne, ha nem társulna minőséggel.


A Reutersnek adott interjú során a ZTE telefon stratégiákkal kapcsolatos vezetője, Lv Qianhao elmondta, hogy szerintük az Egyesült Államok és Kína lesz a kulcsfontosságú piac, ezek kapják majd elsősorban a figyelmet a jövőben. Az idei év során szeretnék megduplázni az okostelefon eladásokat, ami jelen pillanatban 12 millió példányszámos célt jelent, valamint emellett tovább javítanák a készülékeik minőségét is. Lv arról is beszélt, hogy olyan konstrukciókkal is készülnek, amik a luxus érzését biztosítanák, így olyan vásárlókat is magukhoz csábítanának, akik például az Apple iPhone-jában gondolkodtak eddig. Elsőre kicsit erős célkitűzések ezek a ZTE-től, de várjuk ki, hogy mit sikerül az idei évben alkotniuk.

Szó volt még a Windows Phone 7-ről is, ilyen platformon eddig nem voltak jelen, de hamarosan megjelenik majd a Tania névre keresztelt, Mango rendszerrel operáló készülék, aminek további követői lehetnek az év folyamán. 2012-ben tehát a ZTE szeretné kiharcolni, hogy ne az olcsó készülékek, hanem a jó ár-érték arányú minőségi eszközök jussanak eszünkbe a márkanév hallatán.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. felziusz
2012.01.18. 08:57
"a ZTE szeretné kiharcolni, hogy ne az olcsó készülékek, hanem a jó ár-érték arányú minőségi eszközök jussanak eszünkbe a márkanév hallatán."

fel van adva a lecke azért szurkolok nekik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Bucse
2012.01.18. 09:05
A WP-és ZTE nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Az árra kiváncsi leszek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Mayday
2012.01.18. 09:25
Én egy nagyon elégedett ZTE Blade tulajdonos vagyok, számomra már él a jó ár-érték arány a márkanévre.
Így tovább, jó hallani, hogy be lehet még törni a piacra!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. isyathor
2012.01.18. 10:01
Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Én is mint ZTE Blade tulajdonos, felettébb meg vagyok elégedve! Amikor megvettem a készüléket a legolcsóbb előfizetésben 15 000 magyar forintért(kártyásan 25 000 lett volna) nem vártam tőle sokat! De meglepett, ár-érték arányban, ár kategóriájában szerintem a legjobb választás. És még a hardvere se az a nevetségesen gyenge. Játék és zene gond nélkül fut egymás mellett!
Tehát én azt mondom hogy ha a ZTE tartja a ezt a jó szokását és megtartja az ár-érték arányt, nálam még hosszú évekig befutó lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. cNobody
2012.01.18. 11:36
Én is maximálisan meg vagyok elégedve a ZTE Stake-emmel! Első Androidos okokstelefonom és 25000 magyar Forintért (akciós volt, 2év előfizu hűség, tarifahűség nélkül + régi készülék beszámítással) jobbat nem is kaphattam volna!
Ár-Érték arányban verhetetlen!
Hajráá ZTE!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DemonDani
2012.01.18. 12:57
Blade és Skate azért hardverben alapvetően gyenge, és ha így nézzük, akkor talán még jobbak, hiszen el tudják magukat úgy adni, hogy pont elég gyorsak a felhasználók nagy részének

ugye ezeken már a bőven kiöregedett ARMv6os procijuk van, ARMv7 viszont a következő szériától már biztos megjelenik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. shitcore
2012.01.18. 15:31
Sajnos ünneprontó leszek, mert kissé elégedetlen vagyok sajnos a Blademmel. Ár/érték arányban tényleg nem rosszak, viszont ha tavaly februárban lett volna még Galaxy Mini, akkor biztosan mellette döntöttem volna. A gyári szoftver siralmasan lassú, és teljesen fapados. Megjegyzem, hogy gyárilag pixelhibás 3 helyen mégsem cserélték ki a szolgáltatómnál, mert "nem vészes"... Most egy 2.3.5-ös rendszert futtatok rajta, egyetlen hibája hogy a SIM-kártyára nem képes írni, ellenben lényegesen használhatóbb viszont a garancia így érvénytelen. Lényegében az árát megérte, de legközelebb inkább a minőségre is odafigyelek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!