iPon Hírek

Nagy X Rebirth frissítés érkezett

Dátum | 2014. 02. 27.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Bernd Lehahn, az Egosoft főnöke lemondta, hogy az X Rebirth űrszimulátorhoz kiadtak egy szép nagy új frissítést, és körvonalazta a játékkal kapcsolatos jövőbeli terveiket is. A játék fejlesztői már a megjelenés után nem sokkal elnézést kértek a játék állapota miatt, és most rohamléptekkel igyekeznek helyrehozni annak hibáit. Ennek a kezdeményeznek a részeként most kiadták az 1.25-ös tapaszt, melynek köszönhetően a smalltalk mini játékban már nem véletlenszerű jutalmakat kapunk, hanem választhatunk a kínálatból. Az űrállomásokon ügynököket bérelhetünk fel, akik tájékoztatnak minket az állomás legfrissebb üzleti ajánlatairól. Az űrállomás infó menüjében tekinthetjük meg a különböző űrállomások ajánlatait. Felújították a célpontok befogását is, így lesz egy másodlagos módja is a célpontok meghatározásának. A befogott célpontok között típus és távolság alapján is válthatunk. Az alábbi videó segítségével részletes tájékoztatást kapunk a többi újdonságról is.
A jövőbeli frissítések között szerepel a Steam Workshop integráció, a javított joystick és egyéb bevételi eszköz támogatás, a javított menük és a 64 bites exe támogatás is. A fejlesztők azon is dolgoznak, hogy az NPC-kel való kommunikáció az űrből is megvalósítható legyen, eddig ugyanis minden feladat után le kellett szállni az állomásokra, ami a gyakran ismétlődő feladatoknál különösen fárasztó volt. Az űrsztrádákat is átdolgozzák, a fejlesztők olyan játékmenetet terveznek rájuk, ami radikálisan eltér az eddigitől. A tapasz tartalmáról és a változásokról részletesebben a fejlesztők fórumán tájékozódhattok, az X Rebirthről készült részletes elemzésünket pedig itt olvashatjátok.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Meteoreso
2014.03.01. 12:01
Kissé levon a dolog értékéből hogy több mint fél éve kijött a játék
és most kezd játszhatóvá válni...
A szokásos adjuk ki mert már kell a pénz de még nincs kész...
hát elég halovány !
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim Meteo...
2014.03.01. 13:13
Mint látod másnak sem igazán kelti fel az érdeklődését hogy mit nyűglődnek vele, mert nem tolonganak hogy véleményezhessék.

Ezt a játékot elszúrták, ebből rendes játék már csak a modder közösség által válhat, akik nem fognak szívbajoskodni, és mernek változtatni a játékon ahelyett, hogy szar megoldások mellé alternatív lehetőségeket adjanak a játékosoknak, ezzel is átláthatatlanabbá téve a játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kiskoller
2014.03.03. 19:40
Nekem bejött a játék, Linux verzióra meg stabilabb játékélményre várok. Nincs értelme szívnm az eltört küldikket, kapmánnyal, ha fél/1 év múlva ugyanazt megkaphatom hibátlanul.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!