iPon Hírek

Nagyon messze még az új Tomb Raider megjelenése

Dátum | 2012. 05. 14.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Eidos hivatalos fórumán jelentették be a szomorú hírt, hogy a tervezett idei megjelenés helyett csak jövőre lehet részünk a megújult Lara Croft ifjúkori kalandjaiban. Darrell Gallagher, a Crystal Dynamics főnöke a következő üzenetet írta a rajongóknak:

"Amikor a Crystal Dynamics belekezdett a Tomb Raider sorozat megújításába, két cél lebegett a szemünk előtt. Az első, hogy egy olyan modern Tomb Raidert készítsünk, amellyel meglephetjük és fellelkesíthetjük a játékosokat. A második, hogy karrierünk legjobb játékát készítsük el, olyasmit, amire igazán büszkék lehetünk. Meggyőződésünk, hogy játékunk valóban különleges, és már alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek.

A legfontosabb, hogy minőségi játékot adjunk ki a kezeink közül, ezért úgy döntöttünk, hogy a játék megjelenését pár hónappal későbbre halasztjuk: 2012 ősze helyett 2013 első negyedévében fog megjelenni.

Olyasmiken dolgozunk, amik a Tomb Raider sorozatban újdonságnak számítanak, és az extra fejlesztési idő lehetővé teszi számunkra, hogy elvégezzük az utolsó simításokat a játékon, és olyan állapotban adhassuk ki, amit a rajongók megérdemelnek.

Meggyőződésünk, hogy helyesen döntöttünk, és garantálom, hogy megéri majd a várakozás. A játék fantasztikusan néz ki, és már alig várjuk, hogy pár hét múlva az E3-on mindenkinek bemutathassuk."

Kapcsolódó cikkeink.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. DogTheDog
2012.05.14. 11:42
Remeljuk nem DLC-re pazaroljak az idot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. kullo1
2012.05.14. 12:55
Szerintem csak át akarják ugrani a november-decemberi fő szezont amikor minden kiadó előáll az éppen aktuális üdvöskéjével,hogy apu anyu meg tudja venni karácsonyra csemetéjének.Mig a január-február még erősen uborka szezonnak számít,talán úgy gondolják akkor jobban teljesít majd eladásokban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. shaddam
2012.05.14. 16:27
A pornós maca szinkront lecserélhetnék
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DogTheDog
2012.05.14. 16:44
kullo1:

Csak az a par nagyobb bejaratott nev jon ki decemberben.A karacsony mar evek ota januar-februarra tolodott.Gyanitom mar az uj GTA sem karacsonyi tetel lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kullo1
2012.05.14. 17:45
Hát azért idén a szokásos ahogy te is mondtad bejáratott névek mellett mint pl:CoD,stb , lesz még az Aliens Colonial Marines ,Resident Evil 6 ,ARMA 3, hogy hirtelen csak ezt a hármat említsem.Azért ez így már elég sűrű mezőny.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Helena87
2012.05.15. 19:04
Ha ilyen grafikával fog kijönni, akkor ütős lesz.
Bár, a tapasztalataim eddig nem ezt látták.
Mindig bemutatnak valami szépet, valami jót, azt csak egy "jól sikerült kép" az egész. A game meg olyan amilyen.
És itt most nem pont a TR-re gondolok, hanem úgy általában.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!