iPon Hírek

Nagyon szép negyedévet tudhat maga mögött a Microsoft

Dátum | 2013. 10. 25.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

Rekorderedménnyel zárul a Microsoft pénzügyi évének első pénzügyi negyedéve, ugyanis a vállalat teljes árbevétele 16%-os emelkedés után 18,5 milliárd dollár lett. A profit az egy évvel ezelőttihez képest 17%-kal emelkedett, így a nyereség 4,5 milliárd dollár helyett ezúttal 5,24 milliárd dollár lett, ami a korábbi 53 cent helyett már 62 centes részvényenkénti nyereséget jelent. Az említett számok új első pénzügyi negyedéves rekord eléréséhez segítették hozzá a Microsoftot. A kedvező eredmény alapján a vállalat átszervezése jó úton halad, ugyanis az előfizetéses Office modell a jelek szerint nagyon jól működik, de egyéb területeken is jól teljesít a Microsoft, igaz, akad azért egy kivétel is. A gyengélkedő PC piac miatt a Windows OEM licencek értékesítéséből származó árbevétel 7%-kal csökkent, viszont a Windows Pro licenceladásokból származó árbevétel az előző negyedévhez hasonlóan legalább ismét nőtt. A Surface táblák eladásából származó árbevétel 400 millió dollárra nőtt, így negyedéves szinten mind az árbevétel, mind pedig az értékesített táblák száma emelkedett. A Microsoft vezetése a fenti számokkal összességében elégedett lehet, a jelenlegi negyedév pedig ismét kedvező eredményeket hozhat, hála az Xbox One játékkonzol, illetve a második generációs Surface táblák megjelenésének. A kedvező eredmény kialakulásához a nemrégiben piacra dobott Windows 8.1 is hozzájárulhat majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

35. MrFox
2013.10.25. 17:35
Néha belegondolok, milyen szuper lenne ma a számítástechnika a mikrofost létezése és hátráltató tevékenysége nélkül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
34. wishformor...
2013.10.25. 17:47
@MrFox
Nem muszaj hasznalni, a sajat kornyezedbol kizarhattad volna mar regen ha nem tetszik..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
33. homeware
2013.10.25. 17:59
Így van. Én meg is tettem. Azóta 62%-al boldogabb vagyok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
32. robipinker
2013.10.25. 18:11
A Microsoft-ot manapság szidni divat? Csak tudnám mi baja az embereknek a termékeivel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
31. alfoldi
2013.10.25. 18:13
Na ez az akinek nem tetszik ne használja, van több alternatíva is, igaz részemről felejtős mert én tökéletesen meg vagyok elégedve a Win 7-tel, próbáltam a Linuxot is, de a játékok futtatása nem az erénye, s a Mac os x sem az én világom, főleg a horror árú gépeik miatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. Fzoltan
2013.10.25. 18:36
Számomra meglepő, hogy a táblaértékesítés csak ilyen kis hányada az összes bevételnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. mythbuster
2013.10.25. 19:00
"A Microsoft-ot manapság szidni divat?"
Nem, a win8 -g volt szidni divat...

Ma már a tömény utálat fogadja minden egyes gyökér lépésüket, mellyel az emberekre kényszerítik a marhaságaikat. Az ember igyekszik elhatárolódni tőle, de van ahol még mindíg fönn kell tartani egy virtuális gépet, nálam a VS miatt mivel ASP.NET -ben írok honlapokat. Amúgy a Visual Studio az egyetlen termékük amire nincs egy rosz szavam, tényleg nagyon eltalálták, egy logikailag szépen felépített wunderschön szoftver, ugyanez a véleményem a C# nyelvről, respect ezért az MS -nek. Minden másra ott az OSX.

UI: Mióta OSX -re váltottam, teljesen más, sokkal boldogabb ember lettem... Kevesebbet költök klaviatúrára, egérre, merevlemezekre és gyógyszerekre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. lajcsi1975
2013.10.25. 20:11
@mythbuster

Hidd el csak elvétve találsz olyan embert ebben az országban aki még nem tudná rólad hogy te teljesen behódoltál az apple-nek mint hardverben mint szoftverben.

@MrFox

Biztos nagyon szuper lenne ha csak osx meg linux lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. jozsefm Fzolt...
2013.10.25. 20:25
A képességeihez képest, szerintem még meglepően magas is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. bepjani94
2013.10.25. 22:41
És mindezt a Nokiának köszönheti!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. sanyix
2013.10.25. 23:09
nem, nem lehet kizárni. Az oktatásban a csapból is a microsoft folyik. Játékok nagy része is csak arra érhető el (és nem azért mert az a jobb, hanem mert a microsoft többet költ a lobbira), ezen kívül sok szerencsétlen még mindig csak a doc-ot hajlandó elfogadni, vagy abban küldeni.
A microsoft szinte minden terméke, technikailag mindig alulmaradt a vetélytársakkal szemben, de hát a lobbi, és a vastag borítékok, a mocskos trükkök, és az erős kezdőlökés megtette/megteszi a hatását.

Én is kizárólag a játékok miatt használok vindózt, és ezzel vagyunk még páran. A többi nem játékos gépem így még nem tapasztalta meg a windows egyetlen bitjét sem, és nem is fogja.
Egyébként utálom az eplöt, de még így is 1000x inkább OSX mint vindóz... már ha tényleg lehetne választani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. thedevelop...
2013.10.26. 01:01
sanyix: Komolyan úgy gondolod, hogy mondjuk freelancer programozóként az általad említett nagy MS lobbi gyakorolna rád hatást a DirectX egyszerű programozhatóságával szemben? I don't think so.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. mythbuster
2013.10.26. 02:58
lajcsi1975,

Bocs, hogy szeretem a JÓ dolgokat, és nem állok sorba pofonokért az MS ajtaja előtt... Szerintem mindenki szereti a jó dolgokat, az egy dolog ha nem tud midenki róla, de attól még jó és ha valamivel nincs baj ezen a világon azt vagy szeretni vagy utálni lehet, ez itt a helyzet... Az Apple kicsit túlárazott, amit 600 ért árul 400 -t ér, de ez van. Viszont kapsz egy minőségi hardvert és egy atomstabil OS -t amin szinte minden fut(nem összehasonlítható egy Linuxal amin lószar nem fut) a VS -n kívül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. mythbuster
2013.10.26. 05:00
Amúgy az Appleben azt szeretem hogy nálam évek óta hibátlan. Megveszed és működik. Nem kell cseszegetni, idegeskedni, egyszerűen csak használni kell. Nincs registry ami folyton megtelik hulladékkal és utána halálra lassúl miközben instabillá válik, minden alkalmazás egy mappaként van jelen, ez a mappa tartalmaz mindent és nem trollkodik bele az OSX -be. Ez az egyik legnagyobb előnye a zárt rendszernek. Egyszerűen nem lehet sem belassítani sem tönkretenni ha csak nem vagy informatikus és szándékosan nem állsz neki terminállal a gyökerektől szétverni. Míg egy windows 3-6 hónapot bírja probléma nélkül, addig egy OSX 4-5 évet is kihúz probléma nélkül. Nem hiába és ez szerintem vérciki az MS külső szerverein mind UNIX fut, egyszerűen a windóz lassú lenne és nem merik rábízni a trollokat. Persze ez nem azt jelenti hogy más gyártók termékeit nem tudom értékelni, ugyanúgy használom a Google Maps -t és a keresőt vagy a Youtubot mint más, viszont itt számomra a Google véget ért(ezeket tudom értékelni). Ugyan ez a helyzet a Microsoftal, van pár jó dobásuk, ilyen pl. az Office, Windows Server 2003/2008 R2, Windows 7(bár mióta van nyóc olyan upgradek jönnek amit ha nem kapcsolsz ki időben teljesen kinyírja a stabil rendszered. Ott van pl a C# és a Visual Studio, .NET, LINQ és társai... Hatalmas alkotás mindenik, teljesen reális, és lenyűgöző összetartás van a .NET -ben, látszik hogy MS -nél nem csak hülyék dolgoznak, csak azt nem tudom fölfogni józan ésszel, hogy ha valaki ilyen szép és jó dolgokat tud ALKOTNI, akkor hogy a f@szba tudnak egy igénytelen ocsmány astabil értékelhetetlen koncepcióval előállni mint Win8 asztali környezete???
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. FRK
2013.10.26. 08:21
Itt általában az van elfelejtve, hogy a felhasználók 98%-a nem programozó, fejlesztő, weblapszerkesztő stb. hanem netezni, filmezni, játszani, szöveget szerkeszteni akaró személy. Ezekre meg alkalmas a Windows.

Próbáltam a Linuxot, eleve nem jöttem rá, hogyan lehet particionálni a winchestert, windowsnál pár kattintás. Aztán felmerül egy probléma, utánanéztem fórumon és mit látok? A megoldáshoz be kell gépelni több sornyi parancsot(?), de ha nem megy akkor hozzátenni még ugyanannyi sort, ha úgy sem meg, akkor passz. Windows-nál eddig pár kattintás volt a legtöbb gond elhárítása.

Szóval szakmai szemmel lehet, hogy szarok a Microsoft termékek, de az átlag nemigen használ olyan programokat és funkciókat ami a szakembereknek gondot okoz benne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. bszoke88
2013.10.26. 09:07
"Próbáltam a Linuxot, eleve nem jöttem rá, hogyan lehet particionálni a winchestert, windowsnál pár kattintás. Aztán felmerül egy probléma, utánanéztem fórumon és mit látok? A megoldáshoz be kell gépelni több sornyi parancsot(?), de ha nem megy akkor hozzátenni még ugyanannyi sort, ha úgy sem meg, akkor passz. Windows-nál eddig pár kattintás volt a legtöbb gond elhárítása."

hát nem tudom, mikor nézted utoljára, de pl. ubuntu live cd-ről, évek óta, telepítés nélkül tudsz partícionálni, GUI-val...

netezni, filmezni, játszani, szöveget szerkeszteni akaró személy. Ezekre meg alkalmas a linux, anélkül, h BSOD.
manapság majdhogynem semmi kül. ezen témákban a kettő között.
játszani talán kicsit bajos, de már egy ideje nem néztem.
de a win-ért fizetni kell, ugye.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. Zabalint
2013.10.26. 09:54
FRK:
"Próbáltam a Linuxot, eleve nem jöttem rá, hogyan lehet particionálni a winchestert, windowsnál pár kattintás. Aztán felmerül egy probléma, utánanéztem fórumon és mit látok? A megoldáshoz be kell gépelni több sornyi parancsot(?), de ha nem megy akkor hozzátenni még ugyanannyi sort, ha úgy sem meg, akkor passz. Windows-nál eddig pár kattintás volt a legtöbb gond elhárítása."

Én 2000 körül telepítettem először Linuxot, és már akkor GUI-val lehetett particionálni.

A gond inkább az, hogy egy nem szakember a driver-ekkel lesz meglőve, mert anno 2000 körül még 80% esélyed, ma már csak 1/3 esélyed van, hogy lesz amit nem ismer fel, a hardver gyártók közül meg sokan csak Windowsra készítik el, úgyhogy Linux esetén mehet a vadászat házi készítésű driverek után, amit sok esetben egy nem hozzáértő telepíteni sem tud.

A másik probléma, hogy az utóbbi időben több disztró is átállt valami ocsmány guira (Ubuntu unity-s felülete, vagy új Debiannál a Gnome3), nyilván aki képben van az választ magának egy normális felületet (pl. KDE), de aki kezdőként telepít egy Ubuntut, az szívni fog. De legalább Linuxnál lehet választani, nem úgy mint az undorító Metro, amit csak 3rd party szoftverrel lehet eltüntetni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. DogTheDog
2013.10.26. 10:05
de kiraly,hogy mindenki elmondja mit szeret,meg mirol almodik.En meg a mercit csipem pedig most BMW van a seggem alatt,amit viszont mar csak elfogadok,mert nem szeretem.Nagyon tetszik az uj Citroen,de a Toyotat utalom.
Az MS meg ugy nez ki mindenen penzt csinal ami szerintetek szar es bukasra van itelve.Lehet akad olyan,aki megsem igy gondolja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. vivanto mythb...
2013.10.26. 10:25
Szép rizsa, csak pont a Win8 esetében nem állja meg a helyét. Nekem (és emlékeim szerint többeknek is ezen a fórumon) már ~1 éve teljesen stabilan megy, nem lassult semmit, nem fagy, nem bombázza szét a registryt, nem úgy mint a Win7. Az update-el elismerem voltak gondok, jobb lett volna egy clean install (csak akkor a 8.0 kulcsot engedték volna a 8.1-re), mert így gyakorlatilag külön feltette a 8.1-et és megpróbálta a 8.0 alatti konfigurációt áthúzni, ami a driverek esetében nem volt teljesen hibátlan.

Ha csak webalkalmazásra használod, akkor nyugodtan megtanulhatsz J2EE alkalmazásokat is fejleszteni. A két rendszer jóformán ekvivalens képességekkel bír, csak Java esetében se a fejlesztőknek, se server oldalról nincs szükség Windowsra, legalább boldogan elleszel a BSD alapjaiddal és nem hisztizel minden Microsoft hírnél - pláne egy olyannál nevetséges a sok nyafogás, ami az MS sikereiről számol be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. budspencer robip...
2013.10.26. 13:17
"A Microsoft-ot manapság szidni divat? Csak tudnám mi baja az embereknek a termékeivel..."

Nem, manapság a hülyeség a "divat", hogy észérvek nélkül rádobjuk valakinek az állítására ezt, mint valami ultima ratiót.

1. Az oprációs rendszerét megveszed, Ő olyan szinten beleépít másolásvédelmi technológiákat, hogy használhatatlan a szoftver. Tehát a fizető, legális felhasználóit szivatja.

2. Az állami szféra sajnos nem az Opensource szoftverekre alapozott, ez nekem és a többi adórabszolgának a zsebére megy kőkeményen.

3. A magáncégek többsége sem az Opensource szoftverekre alapoz, ezért ha kaját, vizet vagy tüzelőt veszek, akkor kifizetem többszörösen a fizetős szoftvereket, hiszen rám van hárítva a költsége.

4. Ha Stevie Blood otthon játszani akar, és apuci anyuci megveszi neki a legújabb vindózt, akkor az nem zavar, ez az ő dolguk, nekem nem kerül semmibe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. budspencer
2013.10.26. 13:36
"Próbáltam a Linuxot, eleve nem jöttem rá, hogyan lehet particionálni a winchestert, windowsnál pár kattintás. Aztán felmerül egy probléma, utánanéztem fórumon és mit látok? A megoldáshoz be kell gépelni több sornyi parancsot(?), de ha nem megy akkor hozzátenni még ugyanannyi sort, ha úgy sem meg, akkor passz. Windows-nál eddig pár kattintás volt a legtöbb gond elhárítása."

Rossz helyen néztél utána, automatikus particionálás (is) van, a legtöbb telepítő ezt is ajánlja fel alapértelmezetten, ugyanakkor egyénileg is particionálhatsz, ezt is GUI alól, parancsok begépelése nélkül, persze parancssorból is megtehetnéd.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. budspencer
2013.10.26. 13:42
"A gond inkább az, hogy egy nem szakember a driver-ekkel lesz meglőve, mert anno 2000 körül még 80% esélyed, ma már csak 1/3 esélyed van, hogy lesz amit nem ismer fel, a hardver gyártók közül meg sokan csak Windowsra készítik el, úgyhogy Linux esetén mehet a vadászat házi készítésű driverek után, amit sok esetben egy nem hozzáértő telepíteni sem tud."

Én pont azt vettem észre, hogy rendkívül sokat fejlődött a Linux driver ellátottsága, csak azt ne mondjuk, hogy Windóz esetében nincs szívás driverrel, de van...


"de aki kezdőként telepít egy Ubuntut, az szívni fog. "

Nem fog, ha Lubuntut, Xubuntut, Mintet, Peppermintet választ. Nehogy már gond legyen letölteni egy másik ISO-t.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Cannapeace
2013.10.27. 00:26
Linux alatt hogy lehet classicus nézetre állni és azt magas kontrasztura tenni tudjátok hogy fekete legyen minden ablak a betük meg fehérek ha ezt meg lehet oldani én már váltok is legalább is szeretnék!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. SzAdamAndy
2013.10.27. 11:14
Én csak azt nem értem, hogy miért kell az Apple-t dícsérni? Mert Unix alapú a OS-e, hát a linuxnak is az, mind kettő ugyanaz, egyikbe sincs registry meg egyéb Windows-ban megtalálható hülyeség. Miért is Unix alapú az Apple OS, hát mert annó basztak kölcségeket kiadni külsős cégnek az OS-ük elkészítésére, inkább belsős szoftvert csináltak ami egy hulladék lett, ezután döntöttek úgy, hogy átszabnak egy Unix-ot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. mythbuster
2013.10.27. 11:54
Az UNIX nem összekeverendő a Linuxal és attól hogy valami nincs kiadva UNIX -ra vagy LINUX -ra, OSX -re még kivan és szépen fut minden rajta, soha nem omlik össze, évente elég újraindítani, jobb teljesítmény hozható ki alatta atomstabil és még sorolhatnám. Persze látszik neked még soha nem volt közöd hozzá, csak windózón élsz évek óta. Nem mondom én is éltem rajta 10 évet, de váltottam és használom is az OSX -t, nem csak beszélek róla.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. nyerek01
2013.10.27. 12:39
FreeBSD az a UNIX.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Fzoltan
2013.10.27. 13:30
budspencer: "3. A magáncégek többsége sem az Opensource szoftverekre alapoz"

Ezt fogalmam sincs, hogy honnan veszed. Akárhány cégnél voltam, senki nem használt opensource-okat, de biztos én jártam rossz helyeken. Már csak azért is, mert a speciális programok sosem opensource-ok.

bszoke88: Miért is végződne ezek közül akármelyik BSOD-tel Win-on?

Az a helyzet srácok, hogy nagyon sokan abból indultok ki, hogy illegális oprendszert használtok/használtatok. Amíg nekem ilyen volt az XP-m, szidtam, mint a bokrot, mert állandóan fagyott, lassult, stb. Aztán lett egy legálisom... és láss csodát, évekig nem volt vele baj, még újra se kellett rakni, pedig 5 év sok idő. Sőt, melóhelyemen is az fut évek óta. De Win7-tel sem volt még semmi bajom. Nem értem, hogy milyen instabilitási problémákról beszéltek, de biztos bennem van a hiba.

mythbuster: Nagyon rá vagy kattanva az Apple imádatra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. CyberPunk6...
2013.10.27. 14:02
A windows 8 csak, akkor instabil, ha minden régi rendszerre írt drivert és mélyen a rendszerbe túró programot raksz fel, amit persze megelőz 88 figyelmeztetés, de miután leszarod, felrakod, majd szidod, hogy szar a windows. Így bármit meg lehet fektetni.

A windowsnál pedig nem opció a nem engedi a rendszer, mert a win pontosan azért elterjedt és népszerű, mert rohadtul sokféle összeállításon képes menni.

Nekem is van olyan programom, aminek az egyik összetevője nem kompatibilis és azt külön kell felrakni, figyelmeztet is, de ha csak agyatlanul nyomod a nextet...

Eddig egyszer láttam win8 alatt összeomlás egy év alatt, az is a gyártó egyik elbaszott drivere volt. Azóta cserélték és azzal jó (bár leszedtem és a win általánosával addig is ment tovább, csak pér funkció nem üzemelt).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. SzAdamAndy
2013.10.27. 14:02
@mythbuster

Ha neked van felesleges pénzed rá.

"Persze látszik neked még soha nem volt közöd hozzá, csak windózón élsz évek óta."

Mihez nincs közöm? Linuxot használok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. gabesz7630
2013.10.27. 17:00
MrFox:
Te segghulye vagy. Kb ott tartana, hogy p2 szintu a teljesitmeny. Nem hasznalanak az emberek millioi csak egy sokkal szukebb reteg.
Jo lenne legalabb a szmitastechnika tortenetevel tisztaban lenni.

Sanyix:
Nem a microsoftot kene szidni a hulyeseged miatt.
Procit kene hasznalni a windows azt szereti.
Ugye?
Lasd aprohardveres cikkre tett reakciod.

homeware mythbuster:
Elegge sekellyes eletettek lehet, ha ez el tudja ba&#ni, vagy a hianyatol szebb lesz az eletetetek.

mythbuster:
Nem fogadja tomeny utalat mindenki reszerol.
Ez bizonyitja a cikk is.
Hasznalj linuxot vagy osx-et aztan szivasd magad.
En meg hasznalok olyat amire minden van..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. thedevelop...
2013.10.27. 17:04
mythbuster: A BSD is hasonló a linux-hoz, az OSX pedig csak egy játszótér. Ha megunja az ember a csicsát, akkor vége a varázsnak. Nem megy rajta semmi, nem ismer fel sok hardvert, aminek a neve nem 'i'-vel kezdődik. Gyakorlatilag ugyanúgy vadászni kell hozzá a hardvereket, mint régebben linux-hoz kellett. Azóta annyi változott, hogy a linux alapú rendszerek túlnőttek azon a BSD-n, amire az OSX alapszik...
Persze, weblapokat simán lehet készíteni OSX-en, lehet programokat is írni probléma nélkül C/C++/Python, stb.. nyelveken, youtube is megy rajta a csodás Safari-ban és még talán videovágásra is alkalmas, ha az ember nagyon szereti a quicktime-ot..
De kb. ennyiben ki is merül.
Ha egy legacy rendszerhez kell gyorsan Object Pascal-ban kódot írni, mondjuk egy RS232-es hardverkulcshoz, akkor az OSX hirtelen csak arra lesz jó, hogy kiszolgálja a virtuális gépet, amiben már Windows fut.
A játékokat nem is említsük.
Hát ezért szerintem nem éri meg a felárat egyik Mac sem.

Egy Windows 7-et/8-at is elég évente újraindítani, főleg, ha SSD van alatta. Elég hibernálni, vagy altatni a gépet. Nincs annak semmi baja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. lajcsi1975
2013.10.27. 18:14
@Fzoltan

Az a helyzet srácok, hogy nagyon sokan abból indultok ki, hogy illegális oprendszert használtok/használtatok. Amíg nekem ilyen volt az XP-m, szidtam, mint a bokrot, mert állandóan fagyott, lassult, stb. Aztán lett egy legálisom... és láss csodát, évekig nem volt vele baj, még újra se kellett rakni, pedig 5 év sok idő. Sőt, melóhelyemen is az fut évek óta. De Win7-tel sem volt még semmi bajom. Nem értem, hogy milyen instabilitási problémákról beszéltek, de biztos bennem van a hiba.

Attól függetlenül hogy legális oprendszert használok-e vagy sem, az elmúlt időkben nem olvastam olyan hiteles cikket ami kijelentené hogy a kalóz windowsok potenciálisan magukban hordoznák a kézséget az instabilitásra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. franc02 lajcs...
2013.10.27. 19:18
Pedig nem atomfizika.
A szoftvertolvajok első dolga letiltani a frissítést.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. csabi02
2013.10.27. 19:45
Ezt már múltkor kitárgyaltuk ,de látom nem világos.

Az amit a microsoft LETÖLTHETŐVÉ tesz... (msdn)
semmiben nem külömbözik attól amit +vettél pénzért!
A különmbség az ,hogy kapsz hozzá való SERIALT a masik NEM.
Az,hogy a másik 30nap alatt valamilyen módon tudja aktiválni az a saját problémája.

Ha pirát módon aktiválom ,akkor is frissíthetek és minden támogatást +kapok a microsoft-tól és 2év elteltével beton stabilan kékhalál nélkül működik...

Csak azok szívják meg akik mindenféle módosított ,kibelezett
(death edition,crystal edition,diamond, stb stb stb)
windows-al próbálkoznak mindegy,hogy XP,WIN7,8.1...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SonicTheHU...
2013.10.28. 09:52
Fasza, akkor elékezdhetnek ügyködni azon is h a retkes win8 ne zabálja meg a köv gyári merevlemezemet a laptopomban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!