iPon Hírek

Nagyszabású bemutatókra készül a Huawei

Dátum | 2017. 05. 19.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Huawei egyidejűleg kettő eseménynek a meghívóját is közzétette, bár a rendezvények között egyébként több mint egy hónapos eltérés lesz. A vállalat hamarosan Kínában csődíti össze az érdeklődőket, jövő hónapban pedig már Európába várja majd a nagyérdeműt. Az elkövetkezendő hetekben a Honor márka kap majd kiemelt figyelmet a Huawei berkeiben. Minden jel szerint a még májusban megrendezésre kerülő eseménynek és a nyári bemutatónak is egy (vagy több) Honor termék lesz a főszereplője. A Honor mobilok hatalmas népszerűségnek örvendenek világszerte, és ez a név mostanra azonnal a megfizethető minőséget juttathatja az emberek eszébe.
Az első eseményt a Huawei a hazájában, Kínában tartja. Egészen pontosan Pekingben lesz az a rendezvény, ami május 23-án nyitja meg a kapuit. Ennek a műsornak a meghívója igencsak furcsa, egy fiatal látható rajta, aki félig még az iskolában van, de már a focipályára tart. A GSMArena angol fordítása szerint az olvasható a képen, hogy „4 new devices, built for fun and party”, vagyis akár négy új eszközre is lehet számítani, amelyek szórakozásra és bulizásra lettek tervezve. Hogy ez pontosan mit takar, az egyelőre nem világos, de szinte biztos, hogy a fiatalabb generációkat veszi majd célba a rendezvény és annak minden újdonsága. A feltételezések szerint a Honor 6A lehet az egyik (vagy az egyetlen, ha a fordítás téved) főszereplője a rendezvénynek, ami előre láthatólag a Honor 6C egy költséghatékonyabb kivitele lehet. Elsősorban tehát megfizethető megoldásra számítanak a szaklapok, de akár a Honor 9 is a kamerák kereszttüzébe kerülhet.
A Honor 6A már járt a TENAA-nál.
Azonban sokkal valószínűbb forgatókönyv, hogy a Honor 9 már a júniusi rendezvény sztárja lesz, de ne szaladjunk ennyire előre. A Huawei másik nagyszabású eseménye már szinte csak egy karnyújtásnyira lesz tőlünk, ez a bemutató Berlinben kerül megrendezésre június 27-én. A szokványos „Save the date”, tehát mentsd el azt a dátumot felszólítás mellett egy másik, sokkal érdekesebb felirat is olvasható a nyári eseménynek a meghívóján. A „The light catcher” szöveg minden bizonnyal már a reflektorfénybe kerülő terméket jellemzi, ez magyarul annyit tesz, hogy „A fénygyűjtő”. Ráadásul a meghívó alapját egy éjszakai, hosszú záridővel megörökített városkép adja, melynek a háttérében a 368 méter magas berlini tévétorony csúcsosodik – érdekesség, hogy ez Németország legmagasabb épülete.
A kép alapján egyértelműen egy olyan okostelefon megjelenését tudjuk elképzelni a júniusi rendezvényen, ami rossz fényviszonyok mellett lesz képes remek fényképeket készíteni. Ebbe a szerepkörbe pontosan passzolhat az a Honor 9, aminek a megjelenésére számítanak az elemzők. A Honor 9 a nagy sikernek és népszerűségnek örvendő Honor 8 helyét veheti át a kínálatban, szóval fontos szerepe lesz. És egy olyan területen nyújthat komoly előrelépést, amiben egyébként a Samsung csúcsmodelljei jobban szerepeltek eddig, mint a Huawei mobiljai. A Galaxy S8 és S8+ hála a rendkívül nagy, F/1.7-es rekesznyílású optikának, szinte minden vetélytársánál jobb felvételeket tud megörökíteni sötétben, illetve rossz fényviszonyok mellett. A készülő új Honor valószínűleg vagy egy olyan Leica optikát kap, ami a most használtnál sokkal jobb lesz az apertúra tekintetében, vagy pedig kerül bele egy hosszú záridős fényképezési mód, ami az eddigiekhez képest új lehetőséget nyújthat a mobilfotózás terén. Bármit is tartogat a szerkezet, érdeklődéssel várjuk a megjelenését.
A Honor 9 állítólagos látványterve.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!