iPon Hírek

Nagyszabású szerepjátékot készít az EA

Dátum | 2010. 03. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Electronic Arts fogja kiadni a 38 Studios és a Rise of Nations-t fejlesztő Big Huge Games következő játékát, mely jelenleg 'Project Mercury' kódnév alatt fut és egy hatalmas single-player RPG lesz. A projekt élén nem más, mint az ex-Elder Scrolls vezető dizájner, Ken Rolston áll.

Ez lesz az első játék-próbálkozás egy R. A. Salvatore (bizonyára egyetlen fantasy rajongónak sem kell bemutatni, a Sötételf trilógia szerzője) által teremtett óriási fantasy univerzumban. Itt még nincs vége, nem fogytak ki a nagy nevekből, a művészi irányítást Todd McFarlane vette kezébe, akit leginkább a Spawn-ról ismerünk.

A 38 Studios-t alapító Curt Schilling a következőket nyilatkozta a játék kapcsán: "A 38 Studios az első naptól fogva azon munkálkodott, hogy megalkossa a szórakoztatás következő generációs formáját, amely minden médiumot felölel, beleértve a filmet, televíziót, képregényeket, regényeket, és a hagyományos- illetve videojátékokat.

Egy hatalmas világot fogunk életre hívni, hősökkel, gonoszokkal és gazdag háttértörténettel, mely R. A., Todd és Ken briliáns elméjéből pattant ki. Ebben jobb partnert, mint az EA pedig keresve sem találhatnánk. Az, hogy már az első termékünknél kihasználhatjuk az EA kiadóhálózatának szakértelmét, egy valóra vált álom a 38 Studios számára.
"

A Project Mercury PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Melkor
2010.03.10. 14:48
Csak Hajrá!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sytyx
2010.03.11. 15:11
Ha nem lesz türelmetlen az EA a kiadást illetően, jó is lehet a játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!