iPon Hírek

Napi 2,3 millió játékosa van a Rainbow Six Siege-nek

Dátum | 2017. 08. 07.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Rainbow Six Siege egy remek kis játék, a megjelenésekor azonban valahogy mégsem érdekelte a népet. A Ubisoft maga is beismerte, hogy kevesebbet adtak el belőle, mint szerettek volna, azonban a stúdió nem hagyta magára a játékot és így a játékosbázis szépen-lassan növekedésnek indult. A Ubisoft folyamatosan új tartalmakkal támogatta a játékot és odafigyelt a visszajelzésekre. Ennek köszönhetően úgy látszik, hogy sikerült fordítani a helyzeten, és a Rainbow Six Siege mára eljutott a legnépszerűbb online FPS-ek közé. A Ubisoft most árulta el, hogy a regisztrált felhasználók száma átlépte a 20 milliót. Ez önmagában nem sokat jelent, hiszen volt több bétás időszak valamint ingyenes hétvége is, amik felfújhatják ezt a számot, viszont sokkal impresszívebb, hogy naponta 2,3 millióan tolják a játékot. Ezen kívül a Rainbow Six Siege rendszeresen benne van a Steamen is legnépszerűbb tizenöt között. Tisztán látható, hogy a Ubisoft részéről jó döntés volt, hogy nem szabadlja szét a felhasználói bázist, hanem minden pályát és operátort odaad ingyen. Ha nem így tett volna, az minden bizonnyal a felhasználói bázis erodálódásához vezetett volna, nem pedig a növekedéséhez. Ezen kívül szimpatikus volt a vásárlóknak, hogy a kiadó eltolta a játék második szezonját csak azért, hogy több hónapnyi megfeszített munkával rendbe rakja a Rainbow Six Siege technológiai hátterét. Ezen kívül foglalkoztak a játék eSport-oldalával is: ma már a Twitch-en rendkívül népszerűek a profi liga különböző közvetítései.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. rolics
2017.08.07. 19:52
Csak nekem nem érződik az a több hónapnyi megfeszített munka a javításoknak vagy másoknak sem. Egy két dolgon változtattak de semmi. matchmaking szar, célzás pontosság még mindig nincs a helyzet magaslatán. 3-4 bug amit javítottak + a zacskó nyitogatás és ennyi. Ja meg 6 barikádot áthelyeztek. Szerintem csak figyelem elterelés az operation health arról, hogy nem akarnak több pénzt beleölni egy új pályába vagy karakterbe (szerintem a javításokon nem sokat dolgozhattak). A régi hibák szerintem most is meg vannak. Hozzá teszem majdnem az eleje óta játszok rendszeresen az R6-ton és imádom. Hibákat javítanák számomra egy tökéletes taktikai FPS lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. drift3r91 rolic...
2017.08.07. 20:37
Nálam érezhető, nincs matchmaking probelm nem dobál le rólam barátkat, és érezhető a változás. Szerintem nem hiába térnek vissza egyre többen rá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Hattori_Ha...
2017.08.08. 08:14
Bizony, hogy érezhető a javulás és a következő patch-ben végre talán javítanak a hitbox-on is! Jönnek az új operátorok is +lesz új pálya is, a következő javítás 26gb lesz.......
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. CannaBEAST
2017.08.08. 13:57
Egyes javítások jól működnek, viszont a hit registration még mindig nincs a toppon. Várjuk a következő DLC-t...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. rolics drift...
2017.08.08. 20:46
Engem folyton betesz kezdők közzé, még a másik csapat Full veterán (100-as szint feletti), így az arányomat folyton rontja (ja azt sem frissíti már egy jó ideje sz mindegy).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rolics Hatto...
2017.08.08. 20:47
Nagyon remélem, hogy úgy lesz. Opereation Healt előtt több patch érkezett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!