iPon Hírek

Natallal tupírozott Box jön jövő ősszel?

Dátum | 2009. 06. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Azt csicsergik a madarak, hogy a Microsoft jövő őszre kihoz egy új Xbox-ot, mely már tartalmazni fogja a Project Natal újításait és néhány apró dolgot az alapgépen is megváltoztatnak. A konzol új platformként lesz kezelve, így kap új nevet is, ha hihetünk a 1UP jelentéseinek. Természetesen futni fog majd rajta minden eddig megjelent Xbox 360 játék is.

Az igazat megvallva a hírek kissé zavarba ejtőek, tekintve, hogy Shane Kim korábban azt vetítette nekünk előre, hogy a Natal a jelenlegi Xbox-ot fogja tovább gazdagítani. Ígért egy jó adag új játékot is rá és felvetette a lehetőségét még annak is, hogy régi játékokhoz Natal támogatást készítsenek. A 360 az állítólagos új konzol megjelenésének idején töltené 5. születésnapját...


Az "Xbox Natal" tehát szebb, egy kicsivel gyorsabb és teljes egészében hadonászással és hanggal irányítható lesz... A tervek szerint kiadják még a Nintendo Wii HD megjelenése előtt. Így addigra mindhárom nagy platform rendelkezni fog már valamilyen mozgásérzékelő berendezéssel. A Wii-nek most jött ki az új érzékenyebb kontrollere, a MotionPlus, a PS3-nak még 2010 első felében kijön az Eye Toy segítségével működő új beviteli eszköze, amelyekre ősszel megpróbál tehát az MS is rákínálni. (Nehéz elhinni, hogy addigra lesz bármi is a Natalból, de meglátjuk.)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Svindler
2009.06.15. 14:43
VISSZA A HIRHEZ

Azért remélhetőleg mégiscsak egy Natalos szett lesz és annyi. Apró hardverfejlesztések nem jellemzőek a konzol iparra, elég nagy arculcsapás lenne a jelenlegi tulajoknak, úgyhogy csak nem lépi meg az MS (mármint ha erőben lépne szintet a konzol és az új játékok nem mennének régi boxon. Ha generációváltás lenne az más, de nem valószínű, hogy lesz).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Konkii
2009.06.15. 14:51
Jövő ősz még messze van, szerintem nem hiszem hogy elég tökéletes lenne addigra a technológia, de ki tudja. Meg hát úgy gondolom, hogy nincs is akkora kereslet rá.
Vagy csak én nem tudnék mire használni egy ilyen kütyüt?

Valahogy minden egyszerűbb egy kontrollerrel, vagy billentyűzet és egér párossal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. pluto
2009.06.15. 14:56
Ha ezért a natalért képesek kiadni egy új konzolt, akkor csak rontanak összességben a konzolok megítélésén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Alwares
2009.06.15. 15:43
Tudjátok mi lesz? Natal Bundle! Az játékkal...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!