iPon Hírek

National Geographic Games

Dátum | 2008. 11. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A sárga keretes magazinról és lélegzetelállító természet és dokumentumfilmjeiről híres National Geographic beszáll a videojáték iparba. Vesznek egy kis lélegzetet miután már elég méhecskére szereltek mini rádiót és kellőképp tájékoztattak mindenkit akit tudtak a környezeti veszélyekről, problémákról és most leülnek inkább tárgyalni a nagyobb játék kiadókkal.


A nem túl meglepő módon National Geographic Games névre keresztelt divízió olyan játékokat akar majd készíteni minden platformra (PC-re és konzolokra) amikben nevelő célzat is van. Már néhány próbálkozás napvilágot is látott, így például a "Herod's Lost Tomb" iPhone-ra és a Namco Bandai féle "National Geographic: Panda" Nintendo DS-re. A Sony-val pedig már dolgoznak a "National Geographic: Africa"-n, valamint tervben vannak olyan projectek, mint "Rain Forest" (Esőerdő) és a "Greencity" (Zöldváros).

Herod's Lost Tomb
A játékaikat úgy írják le, hogy "Szórakozás tartalommal", ugyanakkor Paul Levine (NG ügyvezető) azt is hozzátette, hogy iskolákban biztos nem fogják használni ezeket a szoftvereket, mert "Elsősorban játékok lesznek" - mondta.

Nos, ahogy a Pandát elnézzük, rögtön megértjük mire célzott...


Cuki, nem?... :)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Magrathea
2008.11.19. 15:24
Na igen, és még nevelőcélzat is legalább annyi van benne mint a Pandában. (Azaz semmi.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bszoke88
2008.11.19. 21:45
Cuki, nem?...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!