iPon Hírek

Négy modellel bővül a Samsung nőknek szánt termékcsaládja

Dátum | 2012. 11. 21.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A La Fleur vonalat a Samsung egyre előkelőbb pozícióba hozza az utóbbi időben, ami dicséretes, ugyanis kevés olyan okostelefon van, amely némi "bájjal" is rendelkezik. És ami még fontosabb talán, hogy már nem csak az alsó, és a középkategória gyarapodik ilyen eszközzel, hanem az abszolút csúcs is.


A Samsung által 2009-ben létrehozott márka - mert lényegében erről van szó - mostanra megfertőzte a Galaxy S III-at is. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a Samsung a világ legnagyobb okostelefon gyártójává nőtte ki magát időközben, így már sokkal nagyobb kereslettel számolnak minden szegmensben. Példának okáért az SGS 3 esetében már nyolc különböző szín áll majd ezzel együtt rendelkezésünkre, tehát mindent megtesznek annak érdekében, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő változatot, és ennek hiánya miatt egyetlen vásárlót se veszítsenek.

A zászlóshajó mellett a La Fleur színeibe a Galaxy S Duos, a Galaxy Ace Duos és a Galaxy Ace 2 öltözött be. A mostani felhozatal tagjai között főleg a fehér alapszín dominál, míg korábban inkább a rózsaszín különböző árnyalatait részesítették előnyben. Érdekes, hogy a négy újdonságból kettő kétkártyás kivitelű, így már ilyenből sem lesz hiány.

A SamMobile információi szerint a La Fleur termékcsalád új tagjai a legtöbb országban megvásárolhatóak lesznek, ahol a "sima" változatok kaphatóak voltak. Azt viszont nem tudták megmondani, hogy mégis mikor kerülhetnek az újdonságok kereskedelmi forgalomba, de úgy tűnik, hogy már csak januárban jut rájuk a sor. Sebaj, Valentin napra még jó ajándék lehet majd belőlük.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. fekszi
2012.11.21. 10:05
A múltkori SGS3 női változatához képest, nagy előrelépés. Ez végre nem túl csicsás, még is 100%-osan látható, hogy női telefon. Ezzel biztos szereznek pár vevőt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DemonDani
2012.11.21. 13:49
Viszont azt nem tudom, hogy a hölgyek mennyire szeretnek ekkora géppel birkózni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!