iPon Hírek

Néhány Gmail fiók véletletnül le lett tiltva

Dátum | 2007. 12. 11.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Google kemény harcot folytat a spam-ek ellen, a szigorú hozzáállás következtében a vállalat sikeresen letiltott néhány - mint utóbb kiderült - vétlen felhasználói fiókot, amelyeket aztán a hiba felismerése után természetesen újra engedélyezett.


"Megértjük, hogy Önök számára némi kellemetlenséggel járt, hogy néhány felhasználói fiókot egy hiba folytán véletlenül letiltottunk. A csapat már rajta van a probléma elhárításán, ezzel együtt a mérnökeink kivizsgálják a sajnálatos esetet." - mondta egy Google munkatárs, aki Google Guide néven szólalt meg.

A hiba miatt letiltott fiókok felhasználói már visszakapták a hozzáférésüket, természetesen a fiókok tartalma megmaradt, egyetlen levél vagy adat sem veszett el - írta a munkatárs. A Google szóvivője ezután nem sokkal nyilatkozatában elmondta, hogy a tévedés csak néhány felhasználói fiókot érint, ezek százalékban kifejezve 1%-ot tesznek ki a több tízmillió Google felhasználó közül. Ennek fényében nem is olyan alacsony az érintettek száma. Ha esetleg mi is köztük vagyunk/voltunk, ne ijedjünk meg, a Google munkatársai már dolgoznak a tévedés kijavításán.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!