iPon Hírek

Nehezen indul a Darkfall

Dátum | 2009. 02. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A görög Aventurine által fejlesztett Hardcore PVP MMO a tegnapi problémák és késlekedés után ma megnyitja kaput. A csúszást azzal indokolták, hogy a szerverek nem lettek volna képesek kiszolgálni a forgalmat még a korlátozott példányszámban való eladások ellenére sem, valamint találtak még egy (vagy több) bugot.


Nem számítottak ekkora érdeklődésre a fejlesztők a Darkfall indításánál, így több kellemetlen probléma is felmerült. Az oldal ahol megrendelhető volt a játék a hatalmas forgalom miatt megbízhatatlan lett, számos rendelést hagyott figyelmen kívül, egyes esetekben pedig többször is lehúzta a bankkártyákról a játék árát.

A fórumot leállították, az Aventurine pedig az MMORPG.com-on üzent a lelkes játékosgárdának, hogy a lassú rendelés-feldolgozás miatt és a végső teszteléskor felmerült bug miatt, a játék indítását 1 nappal eltolják. A szerverek 12 órás késés után fel fognak állni, a problémás eseteket pedig a mai nap folyamán el fogják intézni.

A játék fejlesztését egyébként több mint 7 éve kezdték meg, és annak ellenére, hogy ilyen kis független projekt, hatalmas érdeklődést tudhat magáénak. Lehet, hogy sok régi Ultima Online-os játékos szívét dobogtatta meg a régi vágású free-for-all PVP-s stílusa, amelyben nincs kegyelem, halálunk esetén bárki szétkaphatja cuccainkat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.02.26. 15:51
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!