iPon Hírek

Nem a DRM miatt csúszik a Conviction PC verziója

Dátum | 2010. 04. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Ubisoft állítása szerint a Splinter Cell: Conviction PC-s változatát nem a kalózellenes jogvédő rendszer miatt csúsztatták el. Ragaszkodnak korábbi kijelentésükhöz: "A késés oka, hogy szükségünk volt még egy kis időre, hogy elvégezzük a végső simításokat és kijavítsunk pár bugot". - nyilatkozta a cég szóvivője.

"A csúszásnak abszolút semmi köze a DRM-hez!" Na jó, legyen, de szerintünk még az is elképzelhető, hogy csak a szokásos indok áll a dolog mögött -> két hét "konzol exkluzivitás" is jót tehet az eladásoknak nemde? Vagy ne legyünk ilyen rosszmájúak? Szeretnénk hinni nekik, csak manapság ez egyre nehezebb. Ha az Xbox-os változattal lett volna gond, le mernénk fogadni, hogy mindkét verzió megjelenését átették volna az új időpontra...

A rengeteg vita tárgyát képező anti-piracy szoftver használatát illetően, a kiadó így nyilatkozott: "Tudjuk, hogy a döntésünk vitatható, de úgy érezzük, hogy a rendszer nyújtotta játékélménybeli előnyök és az, hogy a legtöbb PC már rendelkezik internet kapcsolattal, igazolja annak helyességét.

A Splinter Cell: Conviction 2 héttel az Xbox 360 változat után, április 30-án érkezik PC-re. A jó oldalát nézve a dolgoknak, maximum 1 hónapot kell már csak várni, addig is nézzünk meg egy kellemes játékmenet videókkal fűszerezett interjút a készítőkkel!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. csigabigaf
2010.04.02. 21:55
"játékélménybeli előnyök"

Hah, mint például?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. slayer1944
2010.04.02. 23:32
Sz@r duma... Az meg, hogy az interneten van mindenki az stimmel, de nem olyan jó érzés, hogy folyamatosan fogja a sávszélt... Ha meg megszakad, akkor bénázhatsz vele... Nem korrekt. Az kéne, hogy első 30 perc alatt kell net, majd utána már nem..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. axe
2010.04.04. 11:31
assassins creed pc feltörve.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sanya20071
2010.04.09. 17:35
ez is csak duma ha bugos lenne a játék akkor a konzolos is késne mert nemhiszem hogyha tényleg az lenne akkor kiadnák xboxra .Itt kérem arról van szó hogy több foggyon el belőle konzolon mert az amúgyis drágább mint a pc-s. De utálom már ezt a céget tiszta röhej amit csinálnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!