iPon Hírek

Nem a Halo 5-öt mutatták be az E3-on

Dátum | 2013. 06. 26.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Habár konkrétan nem is mondták ki, hogy a Halo 5-ről van szó, a rajongók valamiért magától értetődőnek vették, hogy a következő nagy epizód érkezik jövőre. Elvégre Master Chief ott volt az előzetesben, akkor pedig mi másról lenne szó? Nos, Phil Spencer, a Microsoft Game Studios elnöke elmondta, nem ennyire egyértelmű a helyzet. A levetített kis kedvcsináló ugyanis inkább a fejlesztők kis hangulatkeltője azzal kapcsolatban, hogy áll éppen Master Chief története, és nem kapcsolódik konkrétan egy kifejezett játékhoz. Ennek megfelelően nem is akarták pontosan elmondani, hogy vajon a következő nagy epizódról van szó, vagy valami egészen másról, mert egyik sem lett volna igaz. Spencer ettől függetlenül azt akarta, hogy a színpadon mindenképp mondják el, hogy jövőre érkezik egy Halo-játék, Master Chieffel a főszerepben, FPS-nézetből, és persze 60fps-es sebességgel - a fejlesztést pedig természetesen a 343 Industries végzi. Ezek alapján tehát akár azt is feltételezhetjük, hogy nem a Halo 5-ről van szó, hanem egy kisebb, nem számozással, csak alcímmel rendelkező részről. Vagy azt is feltételezhetjük, hogy a 343 Industries végleg elvenné a számozást a Halo neve mögül. Spencer egyébként beszélt arról is, hogy folyamatosan gondolkoznak egy Halo 2 Anniversary kiadáson, de egyelőre nem jutottak döntésre ezzel kapcsolatban. Az elnök szerint meg kell találniuk rá a megfelelő időpontot, és a megfelelő erőforrásokat a cégen belül.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. MrFox
2013.06.26. 17:43
A halo1-el nyomtam jó pár órát, de a halo 2 már olyan unreal tournament lopás volt (idióta ai-val), hogy meguntam 1 óra után.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. j.panzer
2013.06.26. 18:08
Hasonlóan jártam én is, annyi különbséggel, hogy Halo1-et minimum 60-70-szer végignyomtam, a 2.-t meg egyszer, és totál szétuntam az agyam, mert szerintem egy az egyben Halo1 copy paste volt. Bár a történet más, a fegyverek és az irányítási változott kicsit, a hangulata, a játékelemek szinte mérnöki pontossággal mutattak az első részre. Lehet, h nehéz ezt megérteni, de van különbség egy folytatás, és egy első rész koppintás között. H2-n nagyon érződött, hogy az MS nem folytatást írt, (mint pl. mass effect 1-2), hanem megpróbálta a 2. részbe mindazt belepréselni, ami az első részben benne volt, csak hogy biztos legyen a siker. Pont ezen bukott el a játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nemlehet
2013.06.26. 20:23
A Halo 1 nekem is nagy kedvencem volt. A 2 nem ragadt meg. A 3 szintén elég jó, de nem maradandó. A 4 kifejezetten tetszett, bár már nagyon nem hozta a halo hangulatot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!