iPon Hírek

Nem az egyéni hősködésről fog szólni a Vermintide

Dátum | 2015. 07. 24.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Új videóval jelentkeztek a Warhammer Fantasy licensze alapján készülő Warhammer: End Times – Vermintide készítői. A Fatshark Games fejlesztőinek kommentárjai mellett véres-beles csatajeleneteket is jócskán tartalmazó felvételből kiderül, hogy a csapat nagyon szeretné, ha a játékuk nem az egyéni hősködésről, hanem a csapatmunkáról szólna. Ez igen nemes célkitűzés, hiszen az elvileg kooperatív játékok nagyon gyakran azon buknak el, hogy hacsak nem egymást jól ismerő cimborák harcolnak vállt vállnak vetve, akkor lényegében mindenki csak saját magával törődik, mert semmi sem tartja egyben a csapatot.
Ezért, hogy az alkotás ne arról szóljon, hogy a profibbak ész nélkül törnek előre, miközben a gyengébbeket bedarálja a skavenek áradata, a stúdió munkatársai úgy döntöttek, hogy a jutalmakat nem az egyéni teljesítmény, hanem a közösen elért eredmények tükrében osztják majd ki. Aki tehát azt szeretné, hogy a karaktere a lehető legjobb varázstárgyakkal legyen gazdagabb, az a magányos hősködés helyett kénytelen lesz egy olajozottan működő csapat egyik fogaskerekeként kivenni a részét a küzdelmekből.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. errorcode0...
2015.07.24. 15:34
Igaz még meg sem jelent, de már most várom az első panaszokat a trollok miatt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Bzsolt
2015.07.24. 19:22
Akkor ez most nem Warhammer játék lesz? Mert az pont az egyéni hősködésről szól. Az egész Warhammer universe lényege a hősökre épít és az egyéni hőstettekre... Ezt az érzést hogy fogják visszaadni ebben a játékban? (ne csodálkozzanak, ha nem fog összejönni)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.07.24. 19:41
akkor lehetne igazán csapatmunka WH-ban, ha skavenekről szólna csak
amolyan megkapod az impossible missiont a szürkelátnoktól, aztán hajrá
szerintem nem lenne rossz egy ilyen játék...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Freelancer Bzsol...
2015.07.24. 20:04
Nem tudom, én viszonylag sok Warhammer Fantasyt játszottam, ott a hősködés mint olyan az új karakter megalkotásához vezető leggyorsabb út szokott lenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!