iPon Hírek

Nem csak Wii U-ra jön a Deus Ex kibővített változata

Dátum | 2013. 06. 13.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Bekövetkezett, amit egyébként is mindenki sejtett: a Deus Ex: Human Revolution bővített változata Wii U-n kívül jön minden más platformra is, így PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is. A Square Enix eredetileg kizárólag a Nintendo konzoljára jelentette be a Director's Cut-ot, ami már akkor kissé logikátlannak tűnt, hiszen ez a verzió olyan változtatásokat tartalmaz, melyek azok számára is bőven érdekesek, akik más platformokon már végigtolták az anyagot. Így például a korábban más stúdió által készített bossharcokat átveszi a Square Enix csapata, és teljesen újraalkotja őket, így nem csak élvezetesebbek lesznek, de gyilkolás nélkül teljesíthetőek is. Ezen kívül persze olyan "alapvető" dolgok is javulnak, mint a grafika, a felhasználói felület és a mesterséges intelligencia, raádásul a korábban külön megjelent Missing Link DLC-t is a történet szerves részévé teszik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. kray
2013.06.13. 12:50
És akinek meg van a DLC és az alapjáték is az meg kenje a hajára, vagy patch formájában letölthetővé teszik?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95
2013.06.13. 18:34
kray: Jó kérdés, de még mindig ott a 'szürke', megtűrt módszerek bő tárháza, AC 2 is itt a polcon, de egyszer sem telepítettem, DRM-je tűrhetetlen. Csak adnak Steam Key-t azoknak, akik megvették a Missing Link-et is.
Jó, hogy kijavítják a hibákat, első Deus Ex-ben 1x kellett ölni, (*spoiler alert*) itt minden bossharcban, a VTOL lezuhanásáról nem is beszélve, ha meg akarod menteni a nőt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Svindler mikej...
2013.06.13. 18:50
Nope, utóbbit meg lehet csinálni gyilok nélkül
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2013.06.13. 20:11
Svindler: Tudom, sikerült, (nagyon) sokadikra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!