iPon Hírek

Nem jön Boxra a FFXIV (UPDATED)

Dátum | 2010. 06. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

UPDATE
Hiromichi Tanaka elmondása szerint az ok, amiért nem lesz Xbox-ra FFXIV, az az Xbox Live zárt rendszerében keresendő. "A Live más, mint a normál internetes környezet, ugyanúgy akartuk tálalni a játékot, mint a PC és a PS3 esetében, így mondhatjuk, hogy a mi döntésünk volt." A Microsoft ragaszkodik a Live zárt rendszeréhez, szóval nem úgy néz ki, hogy ebből valaha is születik valamiféle megegyezés. Korábban egyébként ugyanezzel az indokkal állt el a Cryptic is a Champions Online Xbox-ra portolásától. Az egyik nagy probléma, hogy a külsős cégek nem kapnak elég szabadságot a játékok üzleti modelljének variálására (mikrotranzakciók, havidíjak stb.).


A Final Fantasy XIV Online producere, Hiromichi Tanaka elmondása szerint jelenleg nincsenek terveik a Square Enix következő nagy MMO játékának Xbox 360-as megvalósítását illetően, bár jelenleg is tárgyalnak ezzel kapcsolatosan a Microsofttal.

A játékot így jelenleg csak PS3-ra és PC-re fejlesztik, a Boxos pletykák már tavaly óta röpködnek, de ha ilyen ütemben "tárgyalnak" ez után is, akkor nem sok esélyt látunk a tényleges megvalósításra. A jó hír az, hogy a játék rendben halad és valószínűsíthetően kijön még idén, ahogy azt korábban beígérték. Akit érdekel és még nem jelentkezett a bétára az gyorsan tegye meg a hivatalos honlapon, mi ott leszünk!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. morgyi
2010.06.25. 11:47
Na mivan leszerződteték Diablot is egy rész erejéig?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Raam989
2010.06.25. 23:18
Szerintetek az számít, hogy UK vagy USA acc-al regelek a bétára? Van mind a két profil, nem az a baj, csak hogy ennek lesz -e valami hatása pl. arra, hogy usa, vagy uk szerveren fogok játszani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tarzanboy
2010.06.26. 16:50
ahhaha végre a boxosok is megtudják h mien szar is ha nmjön ki vmi az általunk birtokolt masinára mien szar volt amikor a gta4 dlc-ket csak box-ra tolták... ez a bosszu
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Fada
2010.06.27. 08:16
Mien? Ien.

Hogy ezeket a szavakat ki találta ki...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. axe
2010.06.28. 19:19
utcadiplomával csak ilyen szavakat ismernek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!