iPon Hírek

Nem kap offline módot a Diablo 3 PC-s verziója

Dátum | 2013. 09. 06.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Diablo fejlesztője, a Blizzard feltárta, hogy miért nem kap offline módot a PC-s verzió, annak ellenére, hogy ez a mód a konzolos verzióban benne lesz. Joshua Mosqueira rendező elmondta, hogy Kevin Martens vezető dizájner mindig azt szokta ezzel kapcsolatban mondogatni, hogy a Diablo akkor a legjobb, amikor másokkal együtt játsszuk. Sokan nem kötik konzoljukat az internetre, hanem egy szobában, együtt játszanak inkább a barátaikkal, konzolon ez adja a közös Diablo élményt. Mosqueira így folytatta: "A PC-s játékosok esetében azt szeretnénk, ha valóban úgy éreznék, hogy egy nagy Blizzard és Diablo közösség részei. Azért választottuk ezt a platformot és lehetőséget, hogy a játékosaink javára szolgáljon. A környezet biztonságosabb a tárgyak kereskedelmének szempontjából, és társasabb jellegű. Sok tervünk van azzal kapcsolatban, hogy sokat számítson, hogy a játék online, mert számunkra a közös élményről szól a dolog." Martens ehhez még hozzátette, hogy a Diablo 3-at már kezdettől fogva co-op játéknak tervezték, nemcsak egy utólag hozzáadott játékmód. Nem akarják persze rákényszeríteni a játékosokra, de az elképzelés az, hogy bármikor be lehessen kapcsolódni, ill. kiszállni, ezt tartották szem előtt mindvégig fejlesztés közben. "Ez az, amit gazdagítani szeretnénk, ahogy új dolgokkal egészítjük ki a játékot és a jövő felé tekintünk. Még mindig sokat teszünk annak érdekében, hogy az online dolog igazán számítson. Jobb csapatösszerakó rendszer, új közösségi rendszerek és extra jutalmak a közös játékért."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

56. Asagrim
2013.09.06. 18:05
Bullshit!

"Nem adunk offline verziót, mert az crackelhető. Pont."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
55. Terror
2013.09.06. 18:10
Mivel így a játék árát inkább költöm sörre, ezért minden kívánságuk teljesül, csakugyan élvezni fogom mások társaságát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
54. gKomor
2013.09.06. 18:26
bullshit, meg ki a f@szt erdekel hogy szamukra mirol szol a kozos elmeny, maguknak csinaltak vagy a playereknek?

egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor voltam masokkal jatekban, es talan egyszer volt jo is - es akkor oszerintuk ez nekem olyan hihetetlen kurvajo volt, hogy ez egyertelmuen indokolja hogy ne legyen single player jatekomodom... idiotak, es masokat is annak neznek!

honnan olyan ismeros ez vajon?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
53. Cooper911
2013.09.06. 18:55
Ez tényleg csak mellébeszélés.
Persze persze legyen minél jobb a multi meg a co-op de attól még mehetne single is. Sőt ha csinálnának kontrollertámogatást PCre akkor PC elé is oda lehetne ülni akár ketten (PC-t is rá lehet nyomni a TVre akár).
Meg ha már ennyire a co-op fontos nekik akkor miért nem crossplatform a cucc?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
52. Asagrim Coope...
2013.09.06. 19:06
"Meg ha már ennyire a co-op fontos nekik akkor miért nem crossplatform a cucc?"

Mert balfasz script kiddie-k dolgoznak a Blizzardnál, akiknél egy elsőéves BME-s jobban programoz, még építész szakon is ...

2 évet arra csesztek el a Diablo 3 fejlesztési idejéből, hogy próbálták megtanulni a Havok-ot, aztán mikor nem ment, alátolták a saját szar motorjukat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
51. Cloud-nr.1
2013.09.06. 19:29
Hát persze, hogy nem kap single playert. Miért is kapna. Nehogy már a paraszt otthon élvezhesse a játékot, úgy, hogy nem kell félnie attól, hogy beoffol a szerver, megtelik, szakad a net a dungeon közepén, csapattárs megszivat akarva/akaratlanul, éppen mikor ráérsz játszan, haverok nem érnek rá, másokkal meg nem u.a., vagy csak egyszerűen nem akar hónapokat áldozni arra, hogy "beinduljon az élet 60. szint körül". Én speciel vendéglátózok, és már több mint 40 napja minden nap dolgozok, de mégha nem így lenne, akkor sem szenvednék vele annyi időt. Tudom, mmo téren kicsit elfogult vagyok, többek között ezért nem is kezdek bele egyikbe sem, valamint azért, mert az ilyen végtelen dolgokat úgyis megunja az ember (lásd WoW) és beleölt X órát, nincs konklúzió, nincs ending, nincs meg az újrajátszás élménye, pedig az nagyon fontos sztem. Én azért a sorozat nagy rajongójaként kipróbáltam volna, a negatív kritikák ellenére, de ha mmo, hát örüljenek neki. Már várom az első sp nélküli CoD-ot is. Sajna azt is megérjük hamarosan, vagy már él? Én az áprilisi alfáról hallottam csak...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
50. NovaTerra
2013.09.06. 19:30
Tök felesleges offline pc-re, amellett, hogy nyilván a warez miatt nem is akarják.

Cloud-nr.1! Te ugye nem játszottál a d3-mal? Segítek. Ugyanúgy van single player. Annyit játszol vele, amennyit akarsz. A hír is a netkapcsolat szükségességéről szól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
49. magerg
2013.09.06. 20:50
A Blizzard fordítva ül a lovon.
PC-n a Dio 3-nak elég nagy konkurenciája van (hello Torchlight 2!) és még lesz is, szóval a helyükben nem pattognék.
Akkora márkazombi rajongótábor meg nincs hogy végtelenségig eltartson egy céget, ami folyamatosan a vásárlói igényekkel szembe megy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
48. NovaTerra mager...
2013.09.06. 21:13
PH-n volt egy hír, melyben írták, hogy 14,5 milliót adtak el belőle pc-re. Szóval lehet nem szeretni a játékot.Viszont hülyeséget ne mondjunk már! Offline mód nem véletlenül nincs. Ha csak 100k ember letorrentezte volna megvéltél helyett, már jelentős bevétel kiesést jelentene.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
47. patrik2991
2013.09.06. 21:19
NovaTerra: Nincs warez verzió, mégse vettem meg, pedig szeretem a műfajt, inkább vettem másik 4 ilyen játékot ugyan azért a pénzért, játszanak csak maguknak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
46. nemlehet
2013.09.06. 21:42
Tényleg sikeres volt a D3, de őszintén szólva nem a warezolhatatlanságnak köszönhető. A blizzard egy kultuszcég (bár már közel sem szolgál rá annyira) és nagyon rég óta várták az emberek a D3-at. Ez a két tényező elég volt ahhoz, hogy sokan megvegyék.
Sajnos a legtöbb ismerősömtől akinek megvan azt hallottam, hogy bizony óriási csalódás volt és ha nem lehetne a real money AH-ból a havi sörpénzt kifarmolni akkor nem játszanának vele. Pedig többen még gyűjtőiben vették meg jó sok pénzért.... Mindegy majd ha már kicsit lement az ára olyan 10k alá talán én is beszerzem, de a jelenlegi árát nem éri meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
45. Flegeton
2013.09.06. 22:20
NovaTerra.: olyan játékot még nem vettem amit előtte nem próbáltam ki, ebben benne van a demó (mondjuk mostanában nem nagyon van ilyen) és a warez is.
+nekem elég volt a darksporos szakadások pálya végénél, a d3 nem fogom megvenni amíg nem lesz offline. Blizzard lassan már csak egy márka, teljesíteni nem tudnak.
Warcraft 3 és kiegészítőig megvan az összes játékuk.
Nem lenne warez nem vennék játékot. pl ott van a van helsing, ha nem próbáltam volna ki, akkor nem veszem meg steamen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
44. NovaTerra
2013.09.06. 23:05
D3-hoz van starter edition. Kipróbálhatod, ha akarod. Hármótok közül egy se vette meg, de azért érdekel titeket, mert idekattintottatok.
Biztos sikeres lett volna, ha van warez verzió is, de nem biztos, hogy ennyit eladtak volna belőle.
Aki játszani akar vele, kénytelen megvenni.

Ott van a witcher sorozat. Sikeres játék,jó játék, drm free. De azért elég sokan nem vették meg a mai napig, azért, mert nincsenek rákényszerítve. Pedig ma már 5 dollárért is megvehető.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
43. 5hR3kY
2013.09.07. 00:43
Kipróbáltam a starter-t, és ki istoltam. Nem tudtam elhinni hogy ennyi év után egy ilyet voltak képesek csak produkálni.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
42. Szefmester
2013.09.07. 09:10
Oké Novaterra, egy nagy rakás ember megvette. De mennyi játszik vele aktívan? VOlt valami olyasmi statisztika is nem, hogy az első hetekben hónapokban naponta millióan játszottak vele, 3 hónappal később meg alig 100ezren, mert lecsengett a hype, megtudták mit is alkottak ezek a tehetségtelen cgi mágusok és ennyi.

Sosem voltam Diablo fan, de az elsőt többször is végigtoltam, a kettőt is 2-3 alkalommal. Nagyon ritkán multiztam, de akkor sem online, a 3. részt is kipróbáltam, de állítom hogy a régebben megjelent játékok is messze jobbak annál. örök kedvenc maradt a Titan Quest+kieg, mert a random maposkodás, és a mai grafika kivételével messze jobb és szórakoztatóbb, taktikusabb mint a d3 most, vagy még 2 évnyi Bli$$ féle recskázás után.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
41. SzAdamAndy
2013.09.07. 10:13
Persze mert konzolon nem lesz ám feltöreve a játék ááááá nem, akkor miért van fent több torrent oldalon is flashelt xboxhoz meg cfwzett ps3hoz?????

gotta love the logic
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
40. m76
2013.09.07. 10:17
Én meg nem akarok online játszani, pont.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
39. i2k010
2013.09.07. 10:39
Csak single-ben vagyok hajlandó játszani, nem mások kénye kedvétől függően. Diablo esetében pedig mindezt még offline tudom csak elképzelni.
A Diablo 3-at csak azért nem vettem meg, mert:
* rohadt drága
* állandó netkapcsolat kell még Single Player-hez is
* nincs saját internetem [cserébe az intézményi internet sebessége: 64-128 kb/s letöltés, 16-29 kb/s feltöltés].
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
38. patrik2991
2013.09.07. 12:09
Amúgy én azt sem tartom kizártnak, hogy az ügyes crackerek a konzol verzió alapján reprodukálni tudnak egy használható szerver emulátort pc-re. Akkor meg már mégis csak pofásabb lenne egy gyári offline verzió.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
37. NovaTerra Szefm...
2013.09.07. 14:13
100 ezren? Ne viccelj már! Mondom, lehet szidni őket, vagy nem kedvelni a játékot. Néhány állítás itt elég légből kapott. De fura, hogy olyanok mondják, akik nem vették meg. Offline, meg állandó net az esetek 99%-ban csak kifogás. A legtöbb ember, amint elindítja a pc-t már csatlakozik is a nethez. Hülyék lennének visszatérni a warezolható játékokhoz. És ez fáj itt is sokaknak, mert meg kell venni. Egyébként valószínű ez a jövő, állandó net éa accounthoz kötés. Ebbe az irányba haladnak a nagy kiadók. Nem véletlenül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
36. Asagrim NovaT...
2013.09.07. 15:09
Blizzard direkt ferdít a saját statisztikáin, szóval az ő saját állításaik légből kapottak.

- nem 14,5 millió eladott példány, hanem 14,5 millió accounton van Diablo III, amibe beletartozik az ingyenes starter, meg a World of Warcraft előfizetés akció, aminek a keretén belül 1 év előfizuhoz ingyen adták a játékot, meg Starcraft-nál is volt hasonló akció amit igénybe véve ingyen dobtak meg egy Diablo III-mal

- napi 2,1 millió login a mai napig, persze itt már nem különböztetnek meg accountot, mint az előző esetben, tehát ha én naponta négyszer jelentkezek fel, az már négynek számít

stb.

Az meg nekem speciel nem "fáj", hogy nem tudom letorrentezni ezt a szart, mert van belőle demo, ami egy nagy szar, így már nem tartok igényt a teljes verzióra. Másoknak lehet hogy fájó pont ...


Ha meg azt nem vagy képes felfogni, hogy nem azért szar az online DRM, mert nem lehet letorrentezni, hanem mert például olyan szerver infrastruktúrát követel ami a játékfejlesztőnek pénzbe kerül, és ezt beszüntetve már nem tudsz tovább játszani a játékkal az a te bajod ... és akkor még van más érv is, de azokat fel se sorolom, mert a fent említetten kívül mindenre rá lehet mondani, hogy kifogás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
35. NovaTerra Asagr...
2013.09.07. 15:28
Persze, persze. Egyébként olvass vissza! Hol írtam én olyat, hogy jó vagy rossz a játék? Kell szerver megint csak kifogás, igen az. Az emberek nagy részénél, mert mindenki a neten lóg, aki használja pécét. Nem hiszem, hogy valaki attól fél, hogy a Blizzard ne tudna fenntartani szervert. Ok, lehet néhány paranoiás. Talán a legnagyobb tőkével rendelkező fejlesztő brigád. Még az összeomlott THQ játékoknál se volt semmi gond.
Ha meg egy kiadó véglegesen bedől és nincs ki tovább vigye a címet, akkor drm free-vé teszik a játékot.
Egyébként, ha szerver miatt sír valaki, akkor gondolom steamen se vesz semmit, meg originen se, stb..
Hagyjuk. Pont ezért nem szeretek EA, MS, Blizzardot érintő hírekhez hozzászólni, mert garantáltan jönnek a pistikék és szidják őket, meg megmondják a tutit. Legjobb példa erre az Origin humble bundle, ott is sikerült szidni az EA-t. Pont itt az iponon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
34. Devio
2013.09.07. 15:34
Egy apróság. " A Blizzard mai bejelentése az új csúcsot így ismerteti: "Megjelenése utáni 24 óra alatt több, mint 3,5 millió példányt adtunk el a Diablo III-ból, ezzel megdöntve a leggyorsabban fogyó PC-s játék csúcsát. Ebben a számban NINCS benne az az 1,2 millió játékos, akik a WoW Annual Pass előfizetés mellé kapták a Diablo III-at. Ez azt jelenti, hogy az első napon több, mint 4,7 millió játékos rohanta meg a Szentélyt, s mindezt PC-n - így született meg minden idők legnagyobb PC-s megjelenésének csúcsa.

Frissítés: megérkeztek az első heti adatok - összesen 6,3 millió játékos kapta meg a Diablo III-at a megjelenést követő első héten, így az első napot követően még további 1,6 millió példány kelt el hat nap alatt. "

Gondolom a Torchlight 2 is képes ilyenekre meg az összes többi Diablo klón.

Azért gondolkodjunk már.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
33. Asagrim NovaT...
2013.09.07. 16:13
"Kell szerver megint csak kifogás, igen az. Az emberek nagy részénél, mert mindenki a neten lóg, aki használja pécét. Nem hiszem, hogy valaki attól fél, hogy a Blizzard ne tudna fenntartani szervert."

Darkspore

"Ha meg egy kiadó véglegesen bedől és nincs ki tovább vigye a címet, akkor drm free-vé teszik a játékot.""

Mondj rá példát. Én beszüntetett online DRM-es játékra mondtam, aminél ez nem történt meg, ráadásul csődbe se ment a cég, úgy döntött hogy leállítja, ennyi. Mennyi idős a játék? Kettő éve jelent meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
32. Heroes27
2013.09.07. 16:23
i2k010 :

És te mit magyarázkodsz ennek a baromnak? Én legalább jót nevettem a kretén hsz-án
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
31. Asagrim
2013.09.07. 16:44
Devio

Nem kellene reklámozni a funkcionális analfabetizmusodat, számomra egyértelmű volt, hogy i2k010 nem azért kifogásolja az online követelményt mert torrentezni akar, hanem mert otthonra nem tud netet köttetni a "határvidéki infrastruktúra" miatt, így otthon nem tudna ilyen játékkal játszani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. Heroes27
2013.09.07. 18:00
Devio:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. Renhoek
2013.09.07. 19:05
Az ilyen gusztustalan csúsztatások miatt nem veszek többé Blizzard játékot. Egyszer megtettem a D3-al, már egy éve be sem léptem, akkora ócskaság az a játék. Nagyon megbántam...100 órát elvett az életemből (adtam neki több esélyt, vártam az áttörést), max 20 óra volt ami értelmes játékidő, és az is egy reménytelenül lapos klisé sztorival, és faeke egyszerűséggel. Az online aukciós ház pedig a pénzlehúzásról szólt kb, teljesen tönkretette a játékélményt. Egy Skyrimmel is el lehet lenni ennyit, mégis 100x több élményt nyújt. Mondom ezt úgy, hogy a D2 zseniális volt, és imádtam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. Asagrim Renho...
2013.09.07. 19:21
Nekem Starcraft II Wings of Liberty-n akadt ki a bullshitmérőm, azóta be se jelentkeztem a BNET fiókomba, csak ennek a szarnak a demóját végigtolni. El is adnám a BNET fiókomat ha tudnám, WoW van rajta Cataclysm kiegészítőig, D2+LOD, meg az említett SCII játék, de persze Blizzard erről hallani se akar, hogy én másra átruházzam az accountot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. kray
2013.09.07. 20:12
Devio!

Meg egy ilyen megnyilvanulas es parkolopalyara allsz! Gondolkozz kerlek mielott irsz es sertegetsz mas embereket!

Koszonom!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. Ronan
2013.09.07. 20:21
Akkor dugják fel a Diáblolyukat ennyi!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. Ronan
2013.09.07. 20:31
Igen nem ártana azokra is gondolni akik nem mindig akarnak interneten játszani.A Diablo 2 idejében érdekes meg lehetett ezt oldani.Most miért is nem lehet?Értem a kifogásokat de nekem csak egy gerinces válaszra van szükségem!Nem szaros sziszegésre amiből mára már elegem van!Persze ezek után szerintem a Blizzard ne nagyon számítson a régi játékosaira persze mindig lesznek ujjak a milliárdokból.De valahol remélem hogy észbe kapnak a mohóságokún túl.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. Asagrim
2013.09.07. 22:24
Ja, GPRS 5-14 kilobájt per másodpercével beírod a login adataidat, nyomsz egy entert, aztán kimész a konyhába feltenni egy kávét ...

... míg megittad meg elszívtál mellé egy szál cigit, már enged is játszani, hacsak nem kaptál közben egy szép kis timeoutot.

Itt lakok megyeszékhelytől 7 kilométerre, az osztrák határhoz közel és már itt elfelejthetem a HSDPA-t, akkor az olyan régiókban élők mit szóljanak akinél internet szolgáltató sincs?


Amúgy addig örülj amíg csak kray moderál, én nem lennék ennyire elnéző!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. Szefmester
2013.09.07. 22:31
Devio: És te hallottál kulturált fórumhasználatról?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. Humbuk
2013.09.07. 23:30
Csak én vagyok olyan, akinek tetszett a játék?
Term nem vettem meg, hanem egy rokon accával játszom, de szerintem a patchek után egész jó kis diablo "2" kerekedett belőle.
Játszottam az 1-el és a 2-vel is. Kijátszottam 1x legalább mindet, azonban a 2-ben egyszerűen undorodtam már a hell fokozattól és soha egy karival sem jutottam el a 2-ben a hell végéig.
Nem azért mert nehéz, egyszerűen elfogyott a lelkesedés. ------>>> Számomra ebben más a diablo 3. Már két karakterrel is jócskán a paragon szinteket taposom, és infernón is többször végigmentem. Egyszerűen van valami, amitől nem kapok idegbajt ha órákig hentelek, pedig nem vagyok jó az ilyen agyatlan zombi játékokban. (lásd dio 2)

Nekem több dologban is pozitív csalódás volt a játék, de természetesen a műfajból fakadóan soha nem adtam volna érte egy forintot sem.
Szerintem egy kicsit "elegánsabb", mint az előd, picit finomabb, talán könnyebb is ha a monster levelekkel is babrál az ember( és képes túlélni ).
Persze ez az 1.0.8-as verzióra értendő, mert az 1.0 óta jelentősen változott a game.

Az internet miatt meg kár sírni, mert a készítőnek joga van olyanná formálni a szellemi termékét, amilyenné akarja. Természetesen semmi sem kötelező ^^
Tovább menve a dologban, nem lenne jó, ha az igazi pénzes ah-t sodorná veszélybe pár ilyen "újítás", mert nem hiszem, hogy a BLizz kártérítést akarna fizetni sok-sok ember accja miatt, ha esetleg eltűnik a pénz.

Igen! Legyen a szemed előtt a kísértés, hogy pár euro beinvesztálásával, sokat fejlődhet a karaktered, minimális idő ráfordítás mellet...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. Devio
2013.09.07. 23:41
Szefmester: Tudok Én kulturáltan fórumozni. Nincsen ezzel semmi baj. A baj ott kezdődik, hogy hurrogni meg ócsárolni mindenki tud ész nélkül meg kulturálatlanul. Ugyan ilyen stílusban jött az ellen érv. Az meg, hogy ellenérvel mondtam, hogy milyen butaságokat írnak és erre azt mondod, hogy ez nem kulturált. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Vagy a: nagy koponya vagy, tudatlan. Ez sértő és nem kulturált? )
" És te mit magyarázkodsz ennek a baromnak? Én legalább jót nevettem a kretén hsz-án " Ez meg egy teljes értékű és mindent megmagyarázó hsz Heroes27-től. Gondolom Én, mert ez maradhatott. Bár a Diablo 3 is elhangzott benne. -.-"


Asagrim: Akkor Te használsz ilyen különlegeset. Gondolom a faludban csoda, ha van víz. Mindegy. Nem ez volt a lényeg. A lényeg, hogy bárhova tudsz net-et csiholni. Ez egy kamu kifogás.
Te nem lennél elnéző, mert szembe mentek az érveim a tieddel. Tudom, hogy rossz érzés, de ez van. Szokj hozzá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. Asagrim Devio
2013.09.07. 23:59
20 megabites kábel, ez nem jött be ... több szempontot és lehetőséget figyelembe veszek és nem hurrogom le pöffeszkedően a más helyzetben levőt, mint te.

Az meg, hogy milyen stílusban reagál valaki egy hozzászólásra, teljesen attól függ hogy mire reagál. Az a mondás hogy amilyen a mosdó olyan a törölköző ismerős?

Lehet káromkodás nélkül is bunkónak lenni, te már csak tudod!

De egy 5 éve itt fórumozó tagnak olyat írni, hogy "... szembe mentek az érveim a tieddel. Tudom, hogy rossz érzés, de ez van. Szokj hozzá." Öregem annyira tenyérbemászó a stílusod, hogy ha ezt egy asztalnál ülve játszottad volna el velem már falhoz kentelek volna, és itt még legalább lenne 3 ember aki mögöttem sorba állna!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. Digu Devio
2013.09.08. 00:02
Devio

Az a szerencse, hogy te meg a kulturált fórumozás két külön fogalom, különben szégyenkeznünk kéne, hogy mi is csak a te kulturált szintedet tudnánk megütni.
Amúgy ha már mindenkit lefalusizol, akkor egyszer majd jó lenne ha a kis burkodból kimozdulnál, mert egyrészt a falusi nem azt jelenti, hogy attól már magasabb rendűnek képzelheted magad a másiknál, másrészt örülj, hogy az általad oly lenézett emberek termelik meg számodra az ételt meg még sok minden más egyebet.
Én sem éltem falun, de mégsem vagyok egy nagyvárosi sznob, mint te.
Mellesleg az én hozzászólásomat is kimoderálták, amit neked írtam, de örülj neki, mert abban nem voltam ilyen elnéző, mint most ebben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. HozeManuel
2013.09.08. 09:20
Én 10 évesen kezdtem Diablo1-et játszani. Abban az időben nem is lett volna más választásom hogy hozzájussak, mint hogy ismerős hozta törten.
Jött a Dio2. A világ legtermészetesebb dolga volt hogy megvettem eredetiben. Kétszer is megvettem, mert túl karcos lett az egyik cd. Megvettem a kiegészítőt is.

Most pedig a világ legtermészetesebb dolga hogy nem veszem meg a Dio3-at. És ebben a Blizzard is sokat segített mert lehet hogy egy csomó új funkció, és kényelmes UI került a játékba, amikor végigtoltam a demót, az érzés ami az előző részeknél évekig tartott most úgy 2 óra után eltűnt. Ha a Diablo3 nem egy új fejlesztőcsapat szárnypróbálgatása lenne akkor talán jobban sül el, de ez már akkor is egy másik generációnak készült, nem az enyémnek. Nincs is jobb érzés mint hogy több hetes vívódás után kimondhattam: nem kell. Csináljanak amit csak akarnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. kiskoller
2013.09.08. 10:33
Valaki mondja már el nekem, miért is nem lehet online játékot megcrackelni?

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Terror kisko...
2013.09.08. 10:46
Mert csupa változót szed le a netről, így aztán sok sikert annak, aki minden létező dolgot lestreamel és aztán átirányítja a játékon belül, hogy lokálisan próbálja tölteni. Nem lehetetlen megcsinálni, de egy embernek sem ért meg ennyi macerát eddig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Asagrim Terro...
2013.09.08. 11:34
De ha már 14,5 millió példánnyal rendelkeznek hivatalos csatornán is a kedves játékosok a Blizzard szerint, akkor nem értem miért nem készült még hozzá szerver emulátor ... a Blizzard eladási statisztikái szerint megérné, a hacker közösség szerint meg mégsem? Akkor hogy is van ez?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Devio
2013.09.08. 12:51
Asagrim: Mókás ember vagy.
Nem Én hurrogtam le i2k010-et, hogy falusi, hanem pontosan ő jött nagy mellényel, hogy Én városi kispöcs vagyok. Van egy olyan mondás is, hogy amilyen az adjon isten. Olyan a fogadj isten. Bár Te 5 éve itt fórumozol. Ezt biztos tudod. Azt is tudnod és látnod kellet volna, hogy nem személyeskedtem senkivel. Teszek rá, hogy 5 éve fórumozol. Nem az éveid alapján fogok választ adni. Pff ki vagy Te amúgy, hogy tiszteletet vársz? És még Én vagyok a bunkó?? Nézz már magadra.
Amióta beírtam a Diablo 3-ról csak személyeskedsz és sértegetsz. Mást nem tudsz.


Digu: Én nem örülök neki, hogy törölve lett, de ez van. Nem csak azt olvasom el ami tetszik. Vagy amivel kötekedni akarok. Az is jó, hogy beleszól egy olyan dologba amiről fogalmad sincsen. Mondtam fentebb, hogy nem Én kezdtem a falusi-városi témát. Soha nem nézek le egy falusit, mert Én is éltem ott. Szóval először értelmezd a hsz-t. Mert sokat segít. Mint mondtam i2k010 kezdte ezt. Én meg viszonyultam a stílusához. " Amúgy ha már mindenkit lefalusizol " Ez is honnan jött neked. Trollkodni tudsz azt látom. Végig görgetve a fórumot azt látom, hogy semmit nem írtál a témával kapcsolatban, de itt hőbörögsz Te is. Ráadásul rosszul teszed, mert hiányosak az információid.
Persze, hogy ilyeneket mertem írni megint Én leszek a bunkó, suttyó városi.


Humbuk: Nekem is nagyon bejön. Nem nagyon tudok belekötni. Csak loggolok a barbárral és megy a hentelés, hátha kiesik valami jóféle cumó. Nekem a Diablo másról nem is szólt soha. Hentelés és itemfarm ezerrel és töménytelen mennyiségbe. Amikor meg megunom akkor nem loggolok, mert nem veszik el a pénzem. Nem kell mindig a geart content-nek megfelelően fentartani. Meg nem kell versengenem másokkal, hogy kinek milyen menő a gear-je. Szóval teljesen megfelel a játék. A lore és az egyéb dolgok a játék körül meg nagyon jó kis extrák. Audió, grafika. Az élő környezet is tetszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. BadDevil
2013.09.08. 13:24
Nagyon kedves és rendkívül megható tőlük, hogy szeretnék, ha az online közösség tagjának érezném magam...de én ezt nem szeretném.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Szefmester
2013.09.08. 19:48
Terror: Ha csupa változót szed le a netről akkor hogy hogy konzolon lesz offline mód?

"A Diablo fejlesztője, a Blizzard feltárta, hogy miért nem kap offline módot a PC-s verzió, annak ellenére, hogy ez a mód a konzolos verzióban benne lesz. "

"Diablo III logs around one million unique players per day, but this means 9m people don’t play Diablo 3 every month, and judging by the comments threads on Battle.net, about 8m of them stop by to make sure everyone knows it."
Ezek alapján tuti közönségsiker a játék...

lehet hogy nem 100ezren játszanak vele naponta hanem egy millióan, de attól a 14 millióból szerintem jó 8-9 már elő sem veszi a játékot.. minimum.

Nem mellesleg ha sikeres lenne és sokan játszanának vele, akkor mutogatna a Bli$$ egy olyan statisztikát ami azt mutatja mennyi a napi loginek száma, és acconcént átlagosan hány naponta játszanak a játékosok! De nem hogy a mellét nem veri, csak ködösített összetett infókat közölnek. A rajongók tuti megeszik ezeket az infókat, de bárki aki átlát a kamu dumán az pontosan tudja mekkora bukta is volt ez a D3 project.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Terror Szefm...
2013.09.08. 20:07
Úgy, hogy ott előtölti az egészet. Ha jól tudom, amikor felrakod, akkor mindenképpen kell online kapcsolat. Feltételezem akkor szedi le. Ha meg nem, akkor eleve benne van a játékban az egész, de ezt kétlem. Hülyék lennének.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. tomchee
2013.09.08. 20:17
Ilyen szépen még nem halottam meg fogalmazva, hogy "...mer' így jobban dől a lé" =D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Szefmester
2013.09.09. 09:48
Ha előtölti a pakkot akkor az már nem offline mód.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. mikroman
2013.09.09. 10:56
Még csak az első tucatnyi rinyát (bocs hozzászólást) olvastam el. Ahhoz képest, hogy csalódtatok, meg se vettétek és szar, ahhoz képest csak elolvastok minden cikket és jöttök írogatni olyat amit ki se próbáltatok, vagy ameddig el se jutottatok. Nem kell offline. D2-ben se amiatt maradtak az emberek, hanem az online és a ladder miatt. A kiábrándulásról meg annyit, hogy ugyan nekem néhány ismerősöm abbahagyta idővel, de egyrészt a többségük még így is sokkal több órát beleölt mint egy átlag user öt másik játékba összesen, másrészt ha esténként belépek, akkor mindig van tucatnyi ismerősöm fent. Hétvégén és egyes bejelentések után akár másfél-kéttucatnyi is. Még hajnali kettőkor is van vagy 5-6 ember fent. Mondjuk ott már kezdenek ritkulni hétköznap.
Soloban nyomom többnyire, de játszok haverokkal is gyakran. Mindkettő jó és mindkettő el lenne cseszve offline módnál. Ki a fenének kell offline karakterszerkesztő "trailer" játék és milliós warez tábor? Én is sokmindent kipróbáltam már az "ingyenes sötét oldalon", de aki panaszkodik, annak szerintem többnyire visszavezethető odáig az egész, hogy "Nincs offline = nem tudom ellopni/letölteni warezban". Ez van. Szokjatok hozzá! D2-ben ugyan volt offline mód, meg kalózszerver, mégis a legnagyobb része a játékosoknak online játszott. Az offline módosok jó része meg tört verzióval nyomta, így nincs igazán érdemi ok ilyesmivel foglalkoznia a Blizznek.

Igen-igen... Tudom. Beszűkült látásmódú Blizard bérenc vagyok. Gondolkodástól megfosztott battle.net-zombi. ))
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. goofej
2013.09.09. 11:09
Eddig még mindig tudtam játszani a D3-mal, nem volt gond a net kapcsolat miatt, de a közösségi játék (5-10 percet leszámítva) kimaradt, és ezután sem tervezem a multis rész erőltetését. Ez a stílus nálam örökké single marad, jobban tudok koncentrálni a sztorira, nem kell rohangálni a többiek után, nincs káosz a pályán (6 játékos 7 felé rohangál). Persze ez az én véleményen, és biztos sokan tolják multiban, de ha D4-et csak multira tervezik, akkor annak az árát már nekem is sörre vagy pálinkára, esetleg fűszoknyás lányokra kell költeni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Peter1987
2013.09.09. 11:52
Online csak nagyon ritkán játszottam D2-vel, akkor is inkább ismerősökkel, valahogy nekem nem volt szerencsém az ismeretlen játékostársakkal De offline is végigjátszottam párszor, igaz mindhárom fokozaton csak 1x. És azt se merném mondani, hogy nem fogok vele többet játszani. Szerintem a mai napig megállja a helyét. D3-ból a Starter-t próbáltam, ugyan az elején megfogott, de hamar kijöttek a hiányosságai. A fejlődési rendszer pl. abszolút nem tetszik.
Az online drm akkor idegesítő lehet, ha 20 percenként megszakad a kapcsolat (mostanában előfordul, hogy nálunk ezt csinálja), illetve a már említett másik indok, ha bezárnak a szerverek, nem tudsz többet játszani. (bár szerintem ez a veszély a D3-at még biztos jódarabig el fogja kerülni.)
Én csak az ára miatt kerülöm még mindig. Ami egyébként kétlem, hogy ilyen magas lenne még mindig, ha nagyon visszaestek volna az eladások belőle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. s_erno
2013.09.09. 13:00
Mindig jó olyan negatív hozzászólásokat olvasni egy játékról amivel az adott kommentelő nem is játszott...Tényleg nem szeretnék senkit sem megbántani, de ez a mindent leszólok hozzáállás kezd unalmas lenni. Nagyon sokan elfelejtették, hogy a D2 is lényegében egy marha nagy item grind volt, csak az emlékek kicsit megszépítik a dolgokat. Pl. skillek kapcsán, ha normális, "életképes" karit szerettél volna, akkor nagyon minimális opcióid voltak csak.
Hogy lehetett volna jobb játékot kiadni? Persze. Véleményem szerint nagyjából most tart ott ahol a kiadásnál lenniük kellett volna, de a kiegészítő és az előtte következő INGYENES patch nagyon jónak ígérkezik. Azt kell, hogy mondjam, hogy a mostani loot droppok mellett nagyon kell az AH, hogy az emberi mohóság totál elcseszte az árakat az már nem a Blizz hibája. (Ámbár gondolhatták volna hogy ez lesz).
A multi részét mindenkinek nyugodtan merem ajánlani, amikor egy barbár meg egy monk henteli előtted a jónépet és csak úgy repkednek a special-ök meg az ellen az nagyon hangulatos. .)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim Peter...
2013.09.09. 13:56
"Az online drm akkor idegesítő lehet, ha 20 percenként megszakad a kapcsolat (mostanában előfordul, hogy nálunk ezt csinálja), illetve a már említett másik indok, ha bezárnak a szerverek, nem tudsz többet játszani. (bár szerintem ez a veszély a D3-at még biztos jódarabig el fogja kerülni.)"

A Diablo 3-mat 100% hogy nem, de már egyedül az online DRM használatával és a nevükkel követendő példát teremtenek, és mások nem biztos hogy olyan hosszútávú terméktámogatást tudnak adni mint egy Blizzard, vagy (lásd az EA - Darkspore esetében) szimplán leállítják a szervereket pár év után, offline patch nélkül hogy legalább tovább lehessen játszani, mert köcsögök, mert megtehetik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tomchee
2013.09.09. 14:13
Jól mondod. Lefogják Miért is írnának egy offline patchet hozzá ha már nem hoz pénzt? Mit gondolsz majd ha egyszer, a távoli jövőben ha leállnak a WoW szerverek akkor majd hozzád dobják a szerver programot?
Csak, mert technikailag a D3 is úgy működik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim tomch...
2013.09.09. 14:35
A konzolos verzió a példa rá hogy nem úgy működik, és megoldható, csak nem jövedelmező ... bár árulhatnák pénzért is!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tomchee
2013.09.09. 16:13
A D3 PC verziójára gondoltam De a konzolost már írhatták úgy, hogy ne egy szerver-kliens alapon működjön. (Így ez már tartalmazza a spelleket, questeket, scripteket ... stb amit a PC verzió csak szerveről érhet el)
És légyszíves ne adj nekik ötleteket
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!