iPon Hírek

Nem kapunk második esélyt a Middle-earth: Shadow of Warban

Dátum | 2017. 06. 17.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Middle-Earth: Shadow of Wart fejlesztő Monolith Productions érdekes döntést hozott a játékdizájn terén: nem ismételhetjük majd meg az elbukott, sikertelen küldetéseket. A videón láthatjátok, ahogy Michael de Plater, a dizájnért felelős igazgató játszik Troy Baker szinkronszínésszel. Szó esik a kibővített nemezis rendszerről is, illetve bemutatják az új térkép egy részét, megemlítve, mi változik rajta az előző részhez képest. Ellenfeleinkkel számos módon rendezhetjük le nézeteltéréseinket: besorozhatjuk őket seregünkbe, kettős ügynököt csinálhatunk belőlük, vagy egyszerűen megölhetjük őket. Elég sok dolog történik, de a legérdekesebb rész a felvétel vége felé jön.
Egy bossharcnak leszünk szemtanúi egy arénában, mégpedig Koponyatörő Gubu ellen. A cuki szörnyeteg - nevéhez méltóan - bezúzza főhősünk fejét, ekkor azonban Plater elmondja, hogy nincs lehetőség megismételni a küldetést. Ahogy fogalmaz, az idő tovább folyik, a világ fejlődik, de a halottak halottak maradnak. Úgy tűnik tehát, hogy minden feladatot csak egyszer próbálhatunk meg elvégezni, ami sok tekintetben teljesen más megvilágításba helyezi őket. A világ megjegyzi majd tetteinket és számos halálunkat, Gubu pedig ebben az esetben végérvényesen győzött. A Middle-earth: Shadow of War október 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. noPublicFG
2017.06.17. 13:49
Úgy tűnik egyszerű módon oldották meg a többszöri végigjátszás kérdését. Nagyon remélem ez nem valami játékbeli hiányosság elfedésére készült! :)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. eriol
2017.06.17. 16:16
Avagy milyen gyorsan tudsz az esc -re csapni, mielőtt meghalnál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. harmadiked...
2017.06.17. 17:12
Szerintem a cikk félreértette a dolgot, a fickó arról beszélt, hogy nem tudjuk még egyszer újrajátszani ugyanazt a küldetést, mert minden újrajátszásnál más a küldetés, ez a szöveg a nemezis rendszer szokásos marketingdumája.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mikej95 eriol
2017.06.17. 18:33
Majd lesz auto save backup mod.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester
2017.06.17. 20:49
Szóval a játék tele lesz majd random küldetésekkel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. VikMorroHu...
2017.06.18. 09:59
Nekem az első részben az tetszett, amikor az egyik ork szóvá tette, hogy mi van, már harmadszor jöttem kinyíratni magam?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. nemlehet Szefm...
2017.06.18. 13:27
Az előző is tele volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester nemle...
2017.06.19. 08:33
Igen volt, de a történeti küldetések ugyanazok voltak, max oda eljutni volt random útvonal. Itt most már a fő küldik is randomok lesznek, vagy félrandomok mert különben el sem fogsz jutni a legvégéig... ha meg ott kikapsz akkor mi van? Ott is random lesz a bossfight?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!